На 22.02. заседават постоянните комисии към Общински съвет – Поморие, вижте дневния ред

На 22.02.2024г. /четвъртък/ от 16.00ч. постоянните комисии към Общински съвет – Поморие ще проведат разширено заседание в зала №2 на Община  Поморие при  следния проект за дневен ред:

1.ОС-271/15.02.2024г.- Докладна записка от Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно отдаване под наем на мери, пасища и ливади от Общински поземлен фонд за общо и индивидуално ползване за стопанската 2024 – 2025г.:

Ползването на пасищата, мерите и ливадите е важно условие за директно подпомагане на животновъдите, отглеждащи пасищни животни при кандидатстването им по различни схеми в рамките на Общата селскостопанска политика. С цел общинските мери, пасища и ливади да се ползват реално от животновъди, отглеждащи пасищни животни, законодателят е разписал начина за отдаване под наем и аренда на общински мери, пасища и ливади. В Закона за собствеността и ползването на земеделските земи ( ЗСПЗЗ) /чл. 37и – чл. 37о/ подробно са уредени реда и условията за предоставянето на пасища и мери на земеделските производители с регистрирани животновъдни обекти.

В чл. 37и, ал. 1 от ЗСПЗЗ е записано, че пасищата, мерите и ливадите от общинския поземлен фонд се отдават под наем или аренда по реда на чл. 24а, ал. 2 от ЗСПЗЗ /т.е. без търг или конкурс/ на собственици или ползватели на животновъдни обекти с пасищни селскостопански животни, регистрирани в Интегрираната информационна система на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), съобразно броя и вида на регистрираните животни, по цена, определена по пазарен механизъм. На основание чл. 37и, ал. 4 от ЗСПЗЗ пасищата, мерите и ливадите се разпределят между правоимащите, в зависимост от притежаваните или ползвани на правно основание пасища, мери и ливади. Изготвен е Оценителски доклад с вх. № 105/08.02.2024г. за определяне началните годишни наемни цени на пасищата, мерите и ливадите от независим експерт – „МАЙЛД” ЕООД – Лилия Плачкова, притежаващ сертификат за оценителска правоспособност рег. № 900300092 от 17.12.2010 г., издаден от Камарата на независимите оценители в България.

Процедурата е развита в следващите алинеи на чл. 37и от ЗСПЗЗ, като най-общо, тя е следната: Общинският съвет определя с решение пасищата, мерите и ливадите за общо и индивидуално ползване. Списък на имотите за индивидуално ползване с категории се обявяват в общините и кметствата и се публикуват на интернет страницата на общината в срок до 1 март / чл. 37и, ал. 3 от ЗСПЗЗ/. Кандидатите за наемане на пасища, мери и ливади подават заявление по образец до кмета на общината в срок до 10 март /чл.37и, ал.1 и ал.5 от ЗСПЗЗ/.

Кметът на общината назначава комисия, която определя необходимата за всеки кандидат площ и разпределя имотите за всяко землище /чл. 37и, ал. 6 ЗСПЗЗ/, като спазва разпоредбата на чл. 37и, ал. 4 от ЗСПЗЗ. Въз основа на протоколите на комисии по чл. 37и, ал. 6 ЗСПЗЗ , кметът на общината сключва договори за наем или за аренда по цена, определена по пазарен механизъм за срок не по-малко от 5 стопански години /чл. 37и, ал. 12 от ЗСПЗЗ /.

В следващите алинеи на чл. 37и от ЗСПЗЗ е регламентирана процедурата на преразпределение на свободните и недостигащи пасища, мери и ливади

Останалите свободни пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд се отдават под наем, чрез търг за една стопанска година само на собственици на пасищни селскостопански животни, регистрирани в Интегрираната информационна система на БАБХ. /чл. 37и, ал. 13 от ЗСПЗЗ/. Останалите след провеждане на търга свободни пасища, мери и ливади се отдават чрез търг на собственици на пасищни селскостопански животни и на лица, които поемат задължение да ги поддържат в добро земеделско и екологично състояние за срок от една стопанска година. Търговете се провеждат по реда на Закона за общинската собственост (ЗОС).

Видно е, че става дума за една сложна процедура, чиято цел е да гарантира на собствениците или ползвателите на пасищни животни достатъчно площи за задоволяване на техните потребности.

В тази връзка Ви предлагам да вземете следното РЕШЕНИЕ

Общински съвет Поморие на основание чл. 21, ал.1, т. 8 от Закона за местното самоуправление и местната администрация (ЗМСМА), във връзка с чл. 37о от ЗСПЗЗ, във връзка с чл. 37и, ал. 1, ал. 3,ал. 4, ал. 13 и ал. 14 от ЗСПЗЗ и съгласно оценки от независим оценител:

  1. 1. Приема годишен план за паша в община Поморие за стопанската 2024-2025 година и определя пасищата, мерите и ливадите от Общинския поземлен фонд (ОПФ) за общо и индивидуално ползване, както и списъци на имотите за индивидуално ползване, съгласно Приложение 1, което е неразделна част от настоящия протокол.
  2. Дава съгласие за предоставяне на мери и пасища и ливади от ОПФ за индивидуално ползване от собственици или ползватели на животновъдни обекти с пасищни селскостопански животни и за общо ползване от общоселските стада.
  3. 3. Приема Правила за ползване на общинските мери и пасища за отглеждане на животните в съответствие с условията за поддържане на земята в добро екологично и земеделско състояние, както следва:

Задължения на общината:

– Да осигури безпрепятствено ползване на общинските мери и пасища за извеждане на паша на притежаваните от земеделските стопани животни.

– Да предоставя информация и методически указания на ползвателите относно необходимите мероприятия по поддържане и опазване на мерите и пасищата.

– Мерките за ветеринарна профилактика и борба срещу болестите по животните се определят съгласно Държавната профилактична програма за задължителните мерки за профилактика и борба срещу болестите по животните и Закона за ветеринарномедицинската дейност /ЗВМД/. Постоянно действащите епизоотични комисии предприемат действия и контролират изпълнението на набелязаните мерки за предотвратяване или ликвидиране на заболяването до стабилизирането на обстановката. В зависимост от епизоотичната обстановка се провеждат задължителни дезинфекции, дезинсекции и дератизации, хигиенизиране на водопои или налагане на забрана върху използването им при необходимост.

– При ползването на пасищата и мерите от ОПФ е необходимо да се спазват Националните стандарти за поддържане на земята в добро земеделско и екологично състояние, включващи опазване на почвата от ерозия, запазване на структурата на почвата, осигуряване на минимално ниво на поддръжка на естествените местообитания.

Задължения на животновъдите, ползватели на общински мери и пасища:

– Да почистват постоянните пасища от нежелана храстовидна растителност и да провеждат борба с плевели и устойчиви растителни видове.

– Да не променят предназначението на пасищата и мерите, да не ги разорават и да не ги използват за неземеделски нужди.

– Да не допускат замърсяването им с битови, строителни, производствени, опасни и други отпадъци.

– Да не се палят сухи треви и храсти в пасищата, мерите.

– Да окосяват порасналата, не изпасана трева.

– При необходимост да извършват пръскане със съответните разрешени препарати за обезпаразитяване и наторяване. Да не ги наторяват с изкуствени торове и с утайки от пречистени отпадни води.

– Да не се извършва паша нощем и без пастир.

– Да не се допуска лагеруване на домашни животни в пасищата.

– Да не извършват сеч на намиращите се върху отдадените под наем пасища и мери отделно стоящи или групи дървета, без разрешение от компетентните органи.

– Да ги опазват от ерозиране, заблатяване, засоляване.

– Да не изграждат постройки с траен статут в пасищата и мерите.

– Да не ги преотстъпват за ползване на трети лица.

– Да не ограждат наетите мери и пасища.

– Да осигурят свободен достъп до наетите от тях пасища и мери на всички тревопасни животни , отглеждани в населено място , независимо от техния вид и възраст.

– Нямат право да събират такса от собствениците на животни, независимо от разходите, които са направили по почистване на пасищата и мерите.

– Условията за поддържане на земята в добро земеделско и екологично състояние не отменят задълженията на собствениците или ползвателите на земеделски земи по Закона за опазване на земеделските земи, Закона за собствеността и ползването на земеделските земи и други нормативни актове.

– Ползвателите на мери и пасища от общинския поземлен фонд организират охраната на ползваните от тях имоти, включени в договора за наем.

– При ползването на пасищата и мерите от ОПФ е необходимо да се спазват Националните стандарти за поддържане на земята в добро земеделско и екологично състояние, включващи опазване на почвата от ерозия, запазване на структурата на почвата, осигуряване на минимално ниво на поддръжка на естествените местообитания.

4.Определя пазарна наемна цена за стопанската 2024-2025 г. за мери, пасища и ливади за имотите от Приложение 1.

4.1. Средната годишна наема цена, определена по пазарен механизъм за мери и пасища е както следва:

– с. Бата – 10,30 лв./дка

– с. Горица – 9,50 лв./дка

– гр. Каблешково – 12,30 лв./дка

– с. Козичино – 8,20 лв./дка

– с. Лъка – 11,80 лв./дка

– с. Габерово – 9,50 лв./дка

– с. Дъбник – 9,40 лв./дка

– с. Страцин – 10,10 лв./дка

– с. Медово – 12,70 лв./дка

– кв. Каменар, гр. Поморие – 13,30 лв./дка

– с. Гълъбец – 10,00 лв./дка

– с. Белодол – 9,30 лв./дка

– с. Порой – 10,70 лв./дка

– гр. Ахелой – 9,50 лв./дка

– с. Косовец – 8,10 лв./дка

– с. Александрово – 9,20 лв./дка

4.2. Средната годишна наемна цена, определена по пазарен механизъм за ливади е както следва:

– с. Страцин – 12,40 лв./дка

– с. Лъка – 12,00лв./дка

– с. Горица – 12,80 лв./дка.

  1. Договорите за наем да бъдат сключвани за 5 /пет/ стопански години, считано от стопанската 2024-2025г.
  2. Останалите свободни пасища, мери и ливади да се отдават под наем чрез търг за срок от една стопанска година само на собственици на пасищни селскостопански животни, регистрирани в Интегрираната информационна система на БАБХ.
  3. Останалите свободни мери, пасища и ливади, след провеждане на търга по т. 6, да се отдадат под наем чрез търг за срок от една стопанска година, на собственици на пасищни животни и на лица, които поемат задължение да ги поддържат в добро земеделско и екологично състояние, като търговете по т. 6 и т. 7 да се проведат по реда на ЗОС.
  4. II. На основание чл. 60, ал. 1 от АПК, с оглед спазване на установените срокове по ЗСПЗЗ в чл.37и, ал.3 и ал.5, а именно, че Община Поморие е длъжна в срок до 1 март да публикува на интернет страницата си Списък на имотите за индивидуално ползване с категории, Общински съвет Поморие допуска предварително изпълнение на решението.

2.ОС-279/19.02.2024г.- Докладна записка от Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно заявление постъпило в Община Поморие с вх. рег. № 94К-1880-1/10.01.2024 г. от д – р Кирил Хинов за освобождаването му като управител на търговско дружество „МБАЛ – Поморие“ ЕООД и избиране на временно изпълняващ длъжността управител на „МБАЛ – Поморие“ ЕООД:

С вх. рег. 94К – 1880 – 1/10.01.2024г. в Община Поморие е постъпила молба от  д-р Кирил Хинов – Управител на „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, за освобождаването му като управител на дружеството.

Със свое решение № 616/16.09.2021 г. Общински съвет – Поморие е одобрил представените Протоколи № 1, № 2 и № 3 на Комисията за провеждане на конкурс за избор на управител на „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, с който за спечелил конкурса кандидат е обявен д – р Кирил Хинов и е одобрил определения за спечелил проведения конкурс за управител на общинско търговско дружество „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, кандидатът д-р Кирил Асенов Хинов. Възложено е на Кмета на Община Поморие да сключи договор за възлагане управлението на еднолично дружество с ограничена отговорност с общинско имущество „МБАЛ – Поморие” ЕООД с определения за управител с д – р Кирил Асенов Хинов.

С д – р Кирил Хинов е сключен договор с изх. рег. № Д-323/21.09.2021 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – еднолично дружество с ограничена отговорност „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, като на основание раздел VI „Прекратяване на договора“, чл. 15, ал. 1, т. 15.1, същия може да се прекрати по взаимно съгласие на страните.

„МБАЛ – Поморие“ ЕООД е публично предприятие по смисъла на чл.2, ал.1, т.1 от Закона за публичните предприятия.

Съобразно чл. 65, ал.1 от ППЗПП правата на собственост на общините в общинските публични предприятия се упражняват от съответния общински съвет, а според чл. 147, ал. 2 от Търговския закон едноличният собственик на капитала решава въпросите от компетентността на общото събрание на едноличното търговско дружество.

Следва да се има предвид това, че липсата на управител на лечебното заведение ще затрудни работата на „МБАЛ – Поморие“ ЕООД като единствено болнично лечебно заведение на територията на Община Поморие. В хипотезата на чл. 70, ал. 2 от ППЗПП в случай на предсрочно прекратяване на договор за възлагане на управлението и контрола на общинско публично предприятие с член на негов едноличен или колективен орган на управление и контрол общинският съвет може временно, до провеждането на конкурс, но за срок не по-дълъг от 6 месеца, да избере нов член на този орган и без предхождаща избора конкурсна процедура.

Предвид изложеното предлагам, Общински съвет – Поморие да вземе следното РЕШЕНИЕ:

На основание на чл. 21, ал. 1, т. 9 от ЗМСМА, чл. 2, ал. 1, т. 1 и т. 2 от Закона за публичните предприятия, чл. 65 и чл. 70, ал. 2 и ал. 3 от Правилника за прилагане на закона за публичните предприятия, чл. 137, ал. 1, т. 5 и чл. 141, ал. 7 и чл. 147, ал. 2 от Търговски закон и чл. 37, ал. 2, чл. 40, ал. 1, т. 10 и ал. 2 от  НАРЕДБА № 10 за условията и реда за упражняване на правата на собственост на Община Поморие в публични предприятия и търговски дружества с общинско участие в капитала и за участието на Общината в граждански дружества, в сдружения с нестопанска цел и сключването на договори за съвместна дейност

  1. Общински съвет – Поморие, прекратява предсрочно на основание раздел VI. Прекратяване на договора, чл. 15, ал. 1, т. 15.1 договор с изх. рег. № Д-323/21.09.2021 г. за възлагане на управлението на публично предприятие-Еднолично дружество с ограничена отговорност „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, сключен между Община Поморие и д – р Кирил Асенов Хинов, считано от 01.03.2024 г.
  2. Общински съвет – Поморие на основание чл. 17 от договор с изх. рег. № Д- 323/21.09.2021 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – Еднолично дружество с ограничена отговорност „МБАЛ – Поморие“ ЕООД не освобождава от отговорност д – р Кирил Асенов Хинов, като Управител по чл. 145 от Търговския закон и не погасява правомощието на Община Поморие, като Принципал за освобождаване от отговорност, да търси причинените на дружеството вреди.
  3. Общински съвет-Поморие, възлага на кмета на Община Поморие да прекрати предсрочно договор с изх. рег. № Д – 323/21.09.2021 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – Еднолично дружество с ограничена отговорност „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, сключен между Община Поморие и д – р Кирил Асенов Хинов.
  4. Общински съвет – Поморие избира за временно изпълняващ длъжността Управител на „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, за срок не по – дълъг от 6 месеца до провеждането на изборна конкурсна процедура за възлагане на управлението на дружеството ………………………….. и възлага на кмета на Община Поморие да сключи договор за възлагане управлението на едноличното дружество с ограничена отговорност „МБАЛ – Поморие“ ЕООД с временно изпълняващия длъжността ………………, считано от 01.03.2024 г.
  5. Общински съвет – Поморие определя, временно изпълняващият длъжността управител на „МБАЛ – Поморие“ ЕООД да получава месечно възнаграждение определено при стойност на една бална единица, равна на минималната месечна работна заплата, установена за страната за съответния месец.
  6. Общински съвет-Поморие одобрява представеният проект на договор за възлагане на управление на „МБАЛ – Поморие“ ЕООД.

7.След прекратяване на договор с изх. рег. № Д – 323/21.09.2021 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – Еднолично дружество с ограничена отговорност „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, сключен между Община Поморие и д – р Кирил Асенов Хинов, същият да бъде заличен като управляващ и представляващ „МБАЛ – Поморие“ ЕООД в Търговския регистър при Агенция по вписванията

  1. Общински съвет – Поморие задължава избраният временно изпълняващ длъжността Управител на „МБАЛ – Поморие“ ЕООД, след сключване на договора за управление, да предприеме необходимите действия за вписване на обстоятелствата по промяната в Търговския регистър при Агенция по вписванията.
  2. Общински съвет-Поморие допуска предварително изпълнение на решението на основание чл.60, ал.1 от АПК, с оглед защита на обществените интереси и за да се осигури живота и здравето на гражданите.

3.ОС-280/19.02.2024г.- Докладна записка от Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно освобождаване на д-р Ирина Данчева Янчева като управител на търговско дружество „Медицински център 1 – Поморие“ ООД, избиране на временно изпълняващ длъжността управител на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД и провеждане на процедура за конкурс за избор на управител на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД:

С вх. рег. 06-36-27/15.02.2024г. в Община Поморие с писмо от Общински съвет-Поморие е постъпило заявление от д-р Ирина Янчева – Управител на „Медицински център I – Поморие“ ООД, за освобождаването й като управител на дружеството.

Със свое решение № 42/15.12.2023 г. Общински съвет – Поморие е избрал за временно изпълняващ длъжността Управител на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД, за срок не по – дълъг от 6 месеца до провеждането на изборна конкурсна процедура за възлагане на управлението на дружеството от д-р Ирина Янчева, като е възложено на кмета на Община Поморие да сключи договор за възлагане управлението на дружество с ограничена отговорност „Медицински център 1 – Поморие“ ООД с временно изпълняващия длъжността д-р Ирина Янчева.

С д – р Ирина Янчева е сключен договор с изх. рег. № Д-474/22.12.2023 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – дружество с ограничена отговорност „Медицински център 1 – Поморие“ ООД, като на основание раздел VI „Прекратяване на договора“, чл. 15, ал. 1, т. 15.1, същия може да се прекрати по взаимно съгласие на страните.

С посоченото по-горе решение, Общински съвет – Поморие приема обявяване провеждането на конкурс за избор на управител и възлагане управлението на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД. Видно от протокол № ОС-275/16.02.2024 г. на определената комисия за провеждане на конкурсната процедура, същата констатира, че в определения срок за подаване на документи, няма постъпили заявления за обявената длъжност.

„Медицински център 1 – Поморие“ ООД е публично предприятие по смисъла на чл.2, ал.1, т.1 и т. 2 от Закона за публичните предприятия.

Съобразно чл. 65, ал.1 от ППЗПП правата на собственост на общините в общинските публични предприятия се упражняват от съответния общински съвет.

Следва да се има предвид обстоятелството, че липсата на управител ще затрудни работата на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД като основното заведение за доболнична помощ на територията на Община Поморие. В хипотезата на чл. 70, ал. 2 от ППЗПП в случай на предсрочно прекратяване на договор за възлагане на управлението и контрола на общинско публично предприятие с член на негов едноличен или колективен орган на управление и контрол общинският съвет може временно, до провеждането на конкурс, но за срок не по-дълъг от 6 месеца, да избере нов член на този орган и без предхождаща избора конкурсна процедура.

Предвид изложеното предлагам, Общински съвет – Поморие да вземе следното РЕШЕНИЕ:

На основание на чл. 21, ал. 1, т. 9 от ЗМСМА, чл. 2, ал. 1, т. 1 и т. 2 от Закона за публичните предприятия, чл. 65 и чл. 70, ал. 2 и ал. 3 от Правилника за прилагане на закона за публичните предприятия, чл. 137, ал. 1, т. 5 и чл. 141, ал. 7 от Търговски закон и чл. 37, ал. 2, чл. 40, ал. 1, т. 10 и ал. 2 от  НАРЕДБА №10 за условията и реда за упражняване на правата на собственост на Община Поморие в публични предприятия и търговски дружества с общинско участие в капитала и за участието на Общината в граждански дружества, в сдружения с нестопанска цел и сключването на договори за съвместна дейност

  1. Общински съвет-Поморие, прекратява предсрочно на основание раздел VI. Прекратяване на договора, чл. 15, ал. 1, т. 15.1 договор с изх. рег. № Д-474/22.12.2023 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – дружество с ограничена отговорност „Медицински център 1 – Поморие“ ООД, сключен между Община Поморие и д-р Ирина Данчева Янчева, считано от 01.03.2024 г.
  2. Общински съвет-Поморие на основание чл. 17 от договор с изх. рег. № Д- 474/22.12.2023 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – дружество с ограничена отговорност „Медицински център 1 – Поморие“ ООД не освобождава от отговорност д-р Ирина Данчева Янчева, като Управител по чл. 145 от Търговския закон и не погасява правомощието на Община Поморие, като Принципал за освобождаване от отговорност, да търси причинените на дружеството вреди.
  3. Общински съвет-Поморие, възлага на кмета на Община Поморие да прекрати предсрочно договор с изх. рег. № Д- 474/22.12.2023 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – дружество с ограничена отговорност „Медицински център 1 – Поморие“ ООД, сключен между Община Поморие и д-р Ирина Данчева Янчева, считано от 01.03.2024 г.
  4. Общински съвет – Поморие избира за временно изпълняващ длъжността Управител на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД, за срок не по-дълъг от 6 месеца до провеждането на изборна конкурсна процедура за възлагане на управлението на дружеството ………………………….. и възлага на кмета на Община Поморие да сключи договор за възлагане управлението на едноличното дружество с ограничена отговорност „Медицински център 1 – Поморие“ ООД с временно изпълняващия длъжността ………………, считано от 01.03.2024 г.
  5. Общински съвет – Поморие определя, временно изпълняващият длъжността управител на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД да получава месечно възнаграждение определено при стойност на една бална единица, равна на минималната месечна работна заплата, установена за страната за съответния месец.
  6. Общински съвет-Поморие одобрява представеният проект на договор за възлагане на управление на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД.

7.След прекратяване на договор с изх. рег. № Д – 474/22.12.2023 г. за възлагане на управлението на публично предприятие – дружество с ограничена отговорност „Медицински център 1 – Поморие“ ООД, сключен между Община Поморие и д – р Ирина Данчева Янчева, същата да бъде заличена като управляващ и представляващ „Медицински център 1 – Поморие“ ООД в Търговския регистър при Агенция по вписванията

  1. Общински съвет – Поморие задължава избраният временно изпълняващ длъжността Управител на „Медицински център 1 – Поморие“ ООД, след сключване на договора за управление, да предприеме необходимите действия за вписване на обстоятелствата по промяната в Търговския регистър при Агенция по вписванията.
  2. Общински съвет – Поморие допуска предварително изпълнение на решението на основание чл.60, ал.1 от АПК, с оглед защита на обществените интереси и за да се осигури живота и здравето на гражданите.

4.ОС-276/19.02.2024г.- Докладна записка от Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно решение на общински съвет на основание чл.21, ал.1, т.23 от змсма и във връзка с чл.15, ал.2 от Закона за устройство на черноморското крайбрежие за определяне на периода на забрана за извършване на строително – монтажни работи на територията на гр.Поморие и гр.Ахелой:

На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА и във връзка с чл.15, ал.2 от Закона за устройство на черноморското крайбрежие и с необходимостта от извършване на строително – монтажни работи по изпълнение на следният  обект:

„Филиал за спешна медицинска помощ, навес за линейки, козирка, дизел генератор и паркинг в ПИ с идентификатор 57491.501.688 по КККР на гр. Поморие“- по разрешение за строеж на Министерство на здравеопазването

Ви предлагам да вземете следното Р Е Ш Е Н И Е:

  1. На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА и във връзка с чл.15, ал.2, от Закона за устройство на черноморското крайбрежие, Общински съвет – Поморие изменя свое Решение №80/25.01.2024г., като допълва т.2 от решението със следния обект:

-„Филиал за спешна медицинска помощ, навес за линейки, козирка, дизел генератор и паркинг в ПИ с идентификатор 57491.501.688 по КККР на гр. Поморие „-по разрешение за строеж на Министерство на здравеопазването

  1. Настоящото решение да се счита неразделна част от Решение №80/25.01.2024г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *