Новият директор на ОДМВР – Бургас е ст. комисар Владимир Маринов

Новият директор на ОДМВР – Бургас старши комисар Владимир Маринов бе представен официално днес пред ръководния състав на крайморската дирекция от зам. министъра на вътрешните работи Любомир Йосифов.

В дух на екипност и отлични взаимоотношения ексдиректорът старши комисар Емил Павлов пожела на новия директор да награди постигнатото от него и да продължи да мотивира служителите в една от най-натоварените областни дирекции в България. “Оставям ОДМВР – Бургас с най-добрите резултати през последните десет години, като съм сигурен, че старши комисар Маринов не само ще ги отстои, но и ще надгради постигнатото”, заяви старши комисар Емил Павлов. Самият той е преназначен в отдел “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас по негово желание, воден от убеждението, че министъра на вътрешните работи трябва да има свободата и личния избор с кого да работи.

Старши комисар Владимир Маринов е роден пред 1966 година, като започва работа в системата на МВР през 1993 год. в Районно управление – Несебър. Преминава в Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” към МВР през 1999 г., а десет години по-късно е назначен за началник отдел „Борба с организираната престъпност” – Бургас към ГДБОП. От 2015 год. е заместник директор на ОДМВР – Бургас, а впоследствие началник на Пето Районно управление – Бургас, Районно управление – Руен и Първо Районно управление – Бургас, в което работи от четири години.

През годините старши комисар Владимир Маринов многократно награждаван със следните награди:

– „Обявяване на благодарност“ през 2000 г. и  2001 г.;

– „Писмена похвала“ през 2007 г., 2008  г. и 2020г. ;

–  Медал „Правосъдие, Свобода, Сигурност“ през 2007 г.;

–  Колективна парична награда през 2011  г.;

– „Почетен знак III степен“ през 2015г.;

– „Почетен знак II степен“ през 2016 г.;

– „Почетен знак I степен“ през 2018 г.;

– многократно награждаван с „Индивидуална парична награда“

Старши комисар Маринов е носител на почетен медал за активно участие в мониторинга на Република България във връзка с подготовката за приемане в Европейския съюз / 2006 г./, ; почетна грамота от министъра на вътрешните работи на Република Литва във връзка със залавянето на обявения за международно издирване литовски гражданин Хенрикас Дактарас (извършител на множество тежки престъпления, вкл.  убийства) /2009 г./ ; почетна грамота от държавата Израел за активно участие по ограничаване щетите и разкриване на извършителите на терористичния акт на летище Сарафово, извършен на 18.07.2012 г. /2012 г. /.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *