Отборът на Поморие загуби от Литекс II

Отборът на Поморие допусна загуба с 0:4 като домакин на Литекс II.

През първото полувреме възпитаниците на Малин Орачев тотално доминираха и само малшансът им попречи да водят в резултата. Още в началните минути Кирил Георгиев и Любомир Божинов имаха възможност за гол, но вратарят на гостите се намеси.Само в рамките на 180 секунди- първо Ахмедов с красив удар с пета, а след това и Антон Иванов с мощен изстрел, разтресоха на два пъти напречната греда. Противно на логиката в 27-та минута Чавдар Ивайлов откри за гостите. Последваха нови пропуски на домакините, като в една от ситуациите, от  „Поморие” имаха претенция за дузпа. Точно в последната минута на първото полувреме гостите удвоиха своя аванс чрез Милчо Ангелов.

При попадението останаха сериозни съмнения за засада и логично от резервната скамейка на домакините оспориха редовността на попадението. Заради това наставникът на „Поморие” Малин Орачев бе отстранен от резервната скамейка.

През втората част мачът на практика се доиграваше като Литекс добавиха нови две попадения, дело на Александър Георгиев и Милчо Ангелов.

В следваща среща ОФК “Поморие” гостува на отбора на ПФК “Нефтохимик” на 29.04.2016 г. /петък/, от 17:00 ч.