Отборът на Поморие разгроми „Пирин” /Разлог/

Отборът на Поморие постигна изразителен успех като домакин в мач от 21-ия кръг на “Б” група . Възпитаниците на Малин Орачев се наложиха с 5:2 над „Пирин”-Разлог.

Головата сметка за Поморие откри в 32-та минута Ахмед Ахмедов, който се възползва от хубаво центриране от корнер на капитана Любомир Божинов. В  44-та минута Кирил Георгиев удвои аванса на своя отбор, прокарвайки топката между краката на вратаря на гостите. Минутка по-късно Божинов центрира от фаул, топката премина през куп играчи в наказателното поле на Пирин и влетя в мрежата за 3:0.

През втората част домакините продължиха да доминират и отбелязаха нови две попадения. В 50-та минута Михаел Орачев направи 4:0, а Деян Лозев реализира дебютния си гол с екипа на Поморие в 57-та минута.

До края на мача поморийци видимо започнаха да пестят сили и получиха две попадения, дело на Д.Георгиев в 75-та минута и Божидар Къцаров в 83-та минута.

Предстои двуседмична пауза в първенството, което ще бъде подновено на 2.04.2016 г., когато отборът на Поморие ще гостува в Стара Загора на тима на “Верея”.