Отново златни медали за Клуб по спортни танци “Блясък”

blasyk

На 19 май в град Хасково се проведоха три турнира по спортни танци – Купа България, Открит национален турнир и Купа Хасково. В турнирите взеха участие две от танцовите двойки на Клуб по спортни танци “Блясък” град Поморие с треньор Веселин Тодоров.

Петър Тодоров и Лора Туджарова състезаващи се за клубовете Блясък-Поморие и Нефтохимик 78 – Бургас взеха златните медали и в трите категории, в които участваха – Клас 9 Е, Деца I Латина и Деца I Стандарт. Треньорите Веселин Тодоров и Диана Мешкова останаха доволни от представянето на двойката, но продължава подготовката им за предстоящите турнири и наближаващият Държавен шампионат.

Поморийските деца Николай Димитров и Мария Димитрова постигнаха голям успех в борбата за Купа България с двойки от по-висок клас и се качиха на почетната стълбичка окичени с бронзовите медали в категория Стандарт при Юноши младша възраст, а в категория Латина се класираха на пето място. В Откритият национален турнир в Клас 13D отново бяха наградени с бронзовите медали.

Децата от Клуб по спортни танци “Блясък” – Поморие може да видите на предстоящият концерт организиран от Община Поморие по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост на 24 май.

bl