От еротични барове с насилие над чужденци точат пари от картите им

Заведения по морето точат пари от картите на чужденци, служейки си със заплахи и насилие. По данни на ОДМВР Бургас, през изминалия уикенд има подадени три сигнала от туристи, че са били принудени да дадат банковите си карти, от които са били изтеглени сериозни суми.

Първият сигнал е подаден около 4:50 ч. сутринта в събота. Четирима английски туристи между 20 и 22 години се оплакали, че им е нанесен побой, след което заплатили сумата от около 2 000 британски лири с дебитните си карти. Младежите решили да посетят еротичен бар в КК “Слъчев бряг”. Там 40-годишен софиянец и 25-годишен мъж от Банско им нанесли побой и изтеглили въпросната сума от картите им. Двамата не са редовни служители на заведението. Представили се като приятели на управителя на бара.

18-годишен бразилски турист също стана жертва на кредитни измамници в еротичен бар в курорта. Охраната на заведението принудила младежа със заплахи да заплати 240 лева за “покупка”, която той твърди, че не е направил.

В събота вечерта в РПУ Несебър е получено и трето съобщение от страна на 18-годишен норвежец, че предната вечер го принудили да изтегли от пос-терминала в еротичен бар сумата от 500 лв. Все още не е известно заведението, в което се е случил последният инцидент.

Работата по случаите продължава.