ОФК „Поморие” постигна успех над „Спартак” в Плевен

ОФК Поморие победи Спартак /Плевен/ с 1:0 в последния  17-ти кръг от есенното първенство на Втора професионална лига и се класира  на трето място с 30 т. На първо място е  Етър с 35 т., втори е Септември /София/ с 32 т. във временното класиране.

Отборът на Поморие започна много активно срещата  в Плевен и до 10-та минута имаше две добри положения.По-късно домакините изравниха играта и на свой ред също създадоха добри положения пред вратата на гостите, но полувремето завърши при резултат 0:0.

В началото на II част гостите отново упражниха натиск. При едно центриране защитник на домакините фаулира Иван Колев и съдията отсъди дузпа в полза на гостите. Тя бе изпълнена и реализирана от Христо Лемперов. Това стъписа домакините и в края на срещата успяха да организират натиск пред вратата на Поморие , който завърши без гол и гостите взеха победата в 6-та поредна среща.

Отборът на ОФК “Поморие” ще продължи тренировки до 14.12.2016 г. /сряда/ на стадиона в Поморие, след което футболистите ще излязат в почивка.