ОФК „Поморие” с десета победа

Отборът на Поморие се поздрави с десета победа в първенството на “Б” група. В мач от 13-тия кръг възпитаниците на старши треньора Малин Орачев се наложиха като домакини над “Септември” Симитли с 3:2. Поморие откри резултата в 21-та минута чрез Яни Пехливанов, но от Симитри изравниха в 40′, когато точен беше Илиян Христов.
В 11-та минута след началото на II-то полувреме отново защитникът Пехливанов, който се превърна в герой на мача, даде преднина за своя тим. Аванса покачи Михаел Орачев девет минути преди края на срещата от дузпа,отсъдена за нарушение срещу резервата Стефан Стаматов.В добавеното време Даниел Младенов намали на 3:2.
ОФК “Поморие” оглави класирането с 31 точки, пред Дунав-27, Локомотив ГО-26 и т.н..
Следващия път ОФК „Поморие” ще участва в регионалното дерби срещу тима на ФК „Созопол”. Срещата ще се състои на 03.11.2015 г. /вторник/, от 15.30 ч. на стадион „Арена Созопол“.
За всички привърженици на отбора, общинският футболен клуб организира безплатно пътуване с час на тръгване 14:00 от паркинга до Община Поморие и от квартал „Св.Георги” пред „Лазур“.
Всички желаещи могат да получат допълнителна информация и да заявят желанието си за пътуване на техническия секретар Галина Бургазлиева – 0889/839797.