Поредният разчленен труп е бил открит край Бургас на 2 април вечерта. В гора край бургаския кв. “Горно Езерово” са намерени седем черни чувала с части от човешко тяло на мъж, пише Poligraff. В единия чувал била пъхната главата, а в останалите били разпределени крайниците и торса. Частите били отрязани с трион, и то с перфектна точност. Оказало се, че извършителят на убийството е 49-годишният бивш затворник Т. Т. от Видин. Той е всъщност майсторът зидаро-мазач, нает от жертвата – 84-годишния Георги Георгиев, да ремонтира апартамента му на бургаската ул. Гладстон 10. От пресцентъра на полицията в Бургас съобщиха, че дядото е ударен с чук по главата, за да спестят ужасяващите подробности за разчленено тяло.

От Бургаската окръжна прокуратура също запазиха завидно спокойствие.”Механизмът на престъплението е изяснен, но двамата наблюдаващи прокурори не желаят да се оповестяват подробности”, любезно обясни шефката на Окръжната прокуратура Калина Чапкънова.

Майсторът-садист е разчленил тялото на стареца след като го убил. След като го разфасовал в чувалите, престъпникът измил кръвта и търкал пода и стените с белина. Когато днес в апартамента влязла оперативно-следствената група, цялото жилище воняло на белина.Спор за пари е мотивът за убийството, смятат криминалисти.

Според тях дядото е бил изнудван от майстора, нает да му направи банята и да подмени дограмите.След като 84-годшният Георги отказал да дава повече пари, Т.Т. решил да му види сметката. Като почистил окървавеното жилище, натоварил чувалите на Форда си и ги разпръснал в гората край Горно Езерово.