Пиесата “Умопомрачение“ на 3 август в Поморие

ДТ „Адриана Будевска“ гр.Бургас представя пиесата “Умопомрачение“  на 03.08.2024 г., от 20.00 ч. в НЧ „Просвета 1888“ гр. Поморие. Постановка: Борислав Чакринов  Участват: Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Никол Карабинова и Никола Парашкевов.

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

„Умопомрачение“ ще накара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.

На 3 август, от 20.00 ч.  в салона на НЧ „Просвета 1888“-Поморие  мъжете ще понаучат някои неща по трудния начин, но жените със сигурност ще заобичат много „Умопомрачение”.  Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *