Полицията в Поморие задържа четирима за шофиране след употреба на наркотици

Само за ден четирима  са задържани за шофиране след употреба на наркотици, съобщават от полицията:

На 27.08.т.г. около 08.20 ч. на поморийската улица «Княз Борис I» служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес CLK 270», с бургаска регистрация, управляван от 40- годишен помориец, като установили, че същият шофира след употреба на наркотични вещества /кокаин/.

На 27.08.т.г. около 11.45 ч. в района на поморийския аквапарк «Сънсет» служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка товарен автомобил «Тойота Ярис», с бургаска регистрация, управляван от 25- годишна жена от Велико Търново, като установили, че същата шофира след употреба на наркотични вещества  /кокаин, метамфетамин и амфетамин/.

На 27.08.т.г. около 18.20 ч. в района на магазин «Билла» в Поморие служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек  автомобил «Ауди А 4», с врачанска регистрация, управляван от 36 -годишен мъж от Враца, като установили, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / кокаин/.

На 27.08.т.г. около 21.15 ч. в Ахелой служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Алфа Ромео 159», с италианска регистрация, управлявана от 52- годишен мъж от Ямбол, като установили, че същият е неправоспособен водач, поради отнемането на всички контролни точки. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба била положителна за употреба на канабис, метамфетамин и амфетамин.

Водачите са задържани със заповед за задържане за срок до 24 часа, а автомобилите са  иззети. По случаите са образувани бързи производства.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *