Почина зам. областният управител на Бургас Павлин Иванов

Почина заместник областният управител на Бургас Павлин Иванов. Скръбната вест съобщи областният управител проф. Мария Нейкова, която поднесе своите съболезнования към неговите близки. Ето какво написа тя в съболезнователния адрес:
Позволете ми в този тежък момент от името на Областна администрация Бургас и лично от свое име да изразя дълбоката си почит и да поднеса нашите най-искрени съболезнования по повод смъртта на Павлин Иванов – заместник областен управител на област Бургас. 
 
Днес е тъжен ден за всички нас. Отиде си от нас човек с доказани нравствени добродетели, светли човешки качества, заслужил уважението на своите близки, приятели, колеги и съграждани. Той оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път и всеотдайност към семейството и обществото.Павлин Иванов бе не просто наш колега, а изключителен човек и професионалист. Изпълнявайки функциите на заместник областен управител, със своята сърдечност той влезе в сърцата на всеки един от нас и там ще остане завинаги. 
 
Отговорността и будният му дух към работата се превърнаха в еталон за поведение, подражание и успех. В съзнанието на  всеки един от екипа на Областна администрация Бургас той завинаги ще остане един добър ръководител и приятел, с когото имахме удоволствието да работим и познаваме.Ще го запомним като добър човек и общественик, оставящ след себе си ярка следа, която няма да бъде забравена, а делото му ще остане завинаги. 
 
ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПАВЛИН ИВАНОВ! ПОЧИВАЙ В МИР, ПАВЛИНЕ! ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *