Престрелка в Сл. бряг

policeНа 08.06.т.г. около 20.57 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за престрелка, възникнала в района на дискотека „Айсберг” в Слънчев бряг, при която един мъж е убит, а други двама са ранени, съобщиха от пресцентъра на полицията. Потърпевшите са откарани към МБАЛ – Бургас за получаване на медицинска помощ. Eдиният от простреляните е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана.

По последна информация Желязков е настанен в болницата в Бургас в изключително тежко състояние. Срещу него са били изстреляни пет куршума, които са попаднали в корема, в областта на пикочния мехур и в крака. Той е в тежко състояние, с опасност за живота. Вторият е по-леко ранен. И двамата ще останат в болницата.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, като към момента се извършва оглед на местопроизшествието. Задържани са двама мъже, заподозрени за участие в инцидента, като съпричастността им към престрелката е в процес на изясняване.

Работата по случая продължава от случая продължава.