Променен е маршрутът на градския транспорт в Поморие

От 12 януари 2015 г. улица „Мусала”, в участъка от ул. „Манастирска” до ул. „Княз Борис”, е затворена за движение на моторни превозни средства, във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата на град Поморие”, до приключване на строително-ремонтните дейности.

Това налага промяна и в маршрута на градския транспорт:

Отпадат двете спирки на ул. „Мусала”. В посока от кв. „Свети Георги” към централна градска част, автобусът тръгва от бившата автогара, по ул. „Княз Борис”, като спирка има на отбивката срещу кафе „Трафик”. От кръстовището до манастир „Свети Георги”, завива по ул. „Манастирска”. В тази посока има една нова спирка – на пресечката на ул. „Манастирска” и ул. „Мусала”. След това продължава по обичайния си маршрут – сп. кв. „Север”; сп. ул. „Странджа” и сп. манастир „Свети Георги”.

От центъра, автобусът се движи по обичайния си маршрут до ул. „Мусала”, от където завива по ул. „Манастирска” и се връща до бившата автогара по ул. „Княз Борис I”. В тази посока има три нови спирки – на пресечката на ул. „Мусала” с ул. „Манастирска”, на пресечката на ул. „Манастирска” с ул. „Панайот Волов” и пред бившия „Лазур”.

От община Поморие се извиняват за причиненото неудобство.