Пътните инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас:

На 07.11.т.г. около 12.55 ч. на пътя Бургас – Средец, км. 56 +848, поради внезапни здравословни проблеми на водачката, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътен водосток на отводнителна канавка, лек автомобил «Рено Клио», с бургаска регистрация, управляван от 59 -годишна бургазлийка, която с охлузване и натъртване на гръдния кош и таза, без опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 08.11.т.г. около 13.40 ч. на кръстовището на бургаските улици «Захари Стоянов» и «Кооператор», л.а. «Хюндай I 20», с бургаска регистрация, управляван от 66- годишен бургазлия, поради движение с несъобразена с характера и интензивността на трафика скорост, застига и блъска извършващия правомерно маневра «движение на ляво» л.а. «Хонда Сивик», с бургаска регистрация, управляван от 57- годишен бургазлия. От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Хюндай», който с контузия на гръдния кош, без опасност за живота, е настанен за лечение в болница «Бургасмед» и водачът на л.а. «Хонда», който с фрактура на дясната подбедрица, без опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Ортопедия» в «Бургасмед».

На 08.11.т.г. около 17.00 ч. на пътя с. Просеник и с. Сини рид, т.а. «Опел Мовано», с великотърновска регистрация, управляван от 54 -годишен мъж от руенското село Сини рид, поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътен скат. От ПТП пострадал водачът на «Опела», който с открита рана на лявата предмишница, без опасност за живота, е откаран в УМБАЛ – Бургас.