Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско съобщава пресцентърът на ОД на МВР-Бургас:

На 03.08.т.г. около 22.00 ч. на пътя Бургас – Варна, км. 201 км. / община Несебър/, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост в условията на десен завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътна канавка, мотоциклет «Кавазаки», с пазарджишка регистрация, управляван от 23 -годишен мъж от пазарджишкото село Кръстава, който с охлузване на главата, без опасност за живота, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

На 04.08.т.г. около 07.00 ч. на пътя Бургас – Варна, км. 210 / община Несебър/, 45- годишен велосипедист от Димитровград, поради заспиване се блъска в престрояващ се частично на пътното платно товарен автомобил «Пежо Боксер», с бургаска регистрация, управляван от 65 -годишен айтозлия. От ПТП пострадал велосипедиста, който със счупена кост на скулата, е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас.

На 04.08.т.г. около 19.45 ч. на айтоската улица «Ради Боруков» пред дом № 1 А, л.а. «Мазда 3», с бургаска регистрация, управляван от 21- годишна айтозлийка, навлизайки в лявата пътна лента за заобикаляне на партирани МПС, блъска насрещно движещото се дете – велосипедист / 6 -годишно момче от Айтос/, което с фрактура на дясното бедро, е настанено в за лечение в отделение «Ортопедия» на болница «Дева Мария», без опасност за живота.

На 04.08.т.г. около 23.45 ч. по ул. «Цвятко Радойнов» в с. Русокастро в посока с. Трояново, поради движение с несъобразена с релефа на пътното платно скорост и залитане и падане на пътното платно, самостоятелно катастрофира електрическа триколка, без номер на рама, управлявана от 51- годишен мъж от с. Русокастро, който починал на място вероятно вследствие на това, че при падане на земята си ударил главата. Тялото на 51- годишния мъж е откарано в отделение «Съдебна медицина» при УМБАЛ – Бургас за аутопсия. Работата по случая продължава.