Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско през почивните дни съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас:

На 26.08.т.г. около 15.30 ч. в района на кръстовището до хотел «Хризантема» в Слънчев бряг, в посока от Несебър към Свети Влас, мотоциклет «LML“, с бургаска регистрация, управляван от 46- годишен несебърлия поради неспазване на дистанция застига и блъска движещия се пред него лек автомобил «Мерцедес В», с полска регистрация, управляван от 40 годишен полски турист. От ПТП пострадал мотоциклетистът, който с фрактура на ключицата, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

На 26.08.т.г. около 18.10 ч. в района на местността «Иракли» до к-с «Вая», възниква самостоятелен пътен иницдент с лек автомобил «Пежо 306», с варненска регистрация, управляван от 50 -годишен мъж от варненското село Голица. Същият е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел 2,33 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 27.08.т.г. около 15.20 ч. на кръстовището на улиците «Свети Власий» и «Камчия» в Свети влас, по неустановени към момента причини възниква пътен инцидет между : лек автомобил «БМВ 116 I“, със софийска регистрация, управляван от 25- годишна софиянка и мотоциклет «Ямаха Маджести», със старозагорска регистрация, управляван от 61- годишен мъж от старозагорското село Богомилово, който с политравматизъм, е прегледан в УМБАЛ – Бургас, но отказал хоспитализация.

На 28.08.т.г. около 19.00 ч. на кръстовището на карнобатските улици «Христо Ботев» и «Генерал Радецки» електрическа мототриколка, управлявана от 14- годишен карнобатлия отнема предимството и допуска ПТП с правомерно движещия се лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 21- годишен карнобатлия. От пътния инцидент пострадал 14 -годишния младеж, който с фрактура на лявата китка, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение