Разкрити кражби

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение кражбата на мъжка кожена чанта, собственост на 64 годишен мъж от Каблешково, осъществена на 25.02.т.г. от офиса на ЗПК – Каблешково, в която се съдържали : лично документи и сумата от 125 евро и 200 лева, е установен извършителя на деянието – това е : 54 год. Ж.С. от Каблешково. Ж.С. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение кражбата на метално строително скеле, осъществена на 20.02.т.г. от частен имот в Каблешково, разположен на ул. «Оборище», собственост на 59 годишен бургазлия, са установени извършителите на деянието – това са четирима непълнолетни младежи от Каблешково на възраст между 14 и 16 години. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение кражбата на сумата от 1 800 евро и 200 щ.д., съхранявана в метална кутия в складовото помещение в магазин за хранителни стоки, разположен на поморийската улица «Княз Борис І», осъществена за времето от началото на м. януари 2013 г. до 25.02.т.г., е  установена извършителката на деянието – това е : 40 годишната Р.Д. от Каблешково, работеща в търговския обект, като чистачка. Р.Д. направила пълни самопризнания относно извършената кражба. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.