Разкрити престъпления от служители от Районно управление – Поморие

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение кражбата на дрелка, осъществена на 10.08.т.г. от къшла, разположена в землището на с. Александрово, общ. Поморие, собственост на 64- годишен мъж от Свети влас, е установен извършителят на деянието. Това е криминално проявеният О.И., 50- годишен от Каблешково, който направил пълни самопризнания и предал дрелката – обект на кражбата с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано бързо полицейско производство, съобщиха от пресцентъра на полицията.

На 13.08.т.г. в Районно управление – Поморие е образувано бързо полицейско производство срещу 32 год. П.Ж. от с. Горица, общ. Поморие за това, че около 00.34 ч. на същата дата в с. Горица, шофирал л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 1.33 промила.

Бързо полицейско производство е образувано и срещу 45- годишния А.Т. от Каблешково за това, че шофирал л.а. «Фолксваген Кади», със старозагорска регистрация, след като е лишен от правоуправление в едногодишния срок от санкционирането му по административен ред за същото нарушение.