Стартират строителните работи по ВиК мрежата и пречиствателната станция на Поморие

На 24 юни 2014 г. /вторник/, от 10:00 часа, в зала № 2 на Община Поморие, ще се проведе начална пресконференция по проект „Реконструкция и модернизация на пречиствателна станция за отпадъчни води /ПСОВ/ – Поморие и реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата на град Поморие”, в която ще участват кметът на Община Поморие Иван Алексиев, ръководителят на проекта инж. Николай Бояджиев, представители на асоциирания партньор по проекта – „ВиК” ЕАД – Бургас и на фирмите изпълнители.

След пресконференцията, ще се проведат официални церемонии по стартирането на строителните работи – от 11:00 часа, на ул. „Солна”, КПС 3 и от 12:00 часа – на входа на Пречиствателна станция за отпадъчни води – Поморие.

Този документ е създаден в рамките на проект „Реконструкция и модернизация на пречиствателна станция за отпадъчни води (ПСОВ) – Поморие и реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа на гр. Поморие”, Договор за безвъзмездна финансова помощ DIR-51011116-C056/ 15.11.2012 г., който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Кохезионния фонд. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Община Поморие и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.