Тежка катастрофа между Ахелой и Поморие отне живот

Нова жертва на катастрофа тази сутрин в Бургаско, предаде  Gramofona.cоm. Пътният инцидент е станал между градовете Ахелой и Поморие. Лек автомобил е навлязал в насрещната лента и буквално се е забил в камион. Шофьорът на лекия автомобил е загинал на място, а екипът на пристигналата на място линейка само е констатирал смъртта му.

Загиналият шофьор в катастрофата между Поморие и Ахелой е изпреварвал кола, след което по неустановени до момента причини, е останал в насрещната лента. Лека кола „Опел Корса“ пътува от Бургас. На пътя между Поморие и Ахелой шофьорът й тръгва да изпреварва от ляво друг автомобил. След което не се прибира обратно в дясната лента, а колата продължава да се движи в насрещното.

В обратната лента пътува камион, който превозва фургон за Созопол. Водачът му е от морския град и като по чудо е невредим. „Видях, че колата се движи в насрещното. Намалях, намалях, но нямаше на къде да отида. След това автомобилът се вряза в предницата на камиона. Шофьорът загина на място“, разказал пред репортер на Gramofona.com, водачът на камиона.

25-годишно момче е загиналият на място в тежката катастрофа, който е  от бургаския квартал „Изгрев“.