Уикенд на изкуството и изкусните коктейли в Ахелой

Жонгльори, мимове, майстори на огъня,  кристални магьосници, илюзионисти, хула-хоп, артисти-животни ще завладеят хотелски комплекс МИДИЯ ГРАНД РЕЗОРТ  на 11 юни от 18 часа. Национална школа по атрационни изкуства ще бъде част от програмата по повод откриването на сезон 2022 година. Рок и само рок! Небезизвестната бургаска певица Пени Ставрева и рок фурията Праслава Минасян ще взривят сцената на МИДИЯ ГРАНД РЕЗОРТ. Само на метри от морето ще се насладите на най-добрите кавъри на световно известни банди. МИДИЯ ГРАНД РЕЗОРТ   се грижи за вашето добро настроение, а нашата голяма сцена в сърцето на комплекса е за всички вас, които искате да споделите емоцията ни.

Събитието ще е съпътствано с Хендмейд Базар с творци от цялата страна. Ще намерите ръчно направени бижута от артисти от цялата страна. Сувенири, пред които няма да устоите!

За макс на вечерта ще се погрижат от бара на Tatratea – коктейли, шотове, както и пречистената до съвършенство водка Чехословакия. Ще имате възможността да опитате премиерния за Бургас британски корнуолски ром – Dead Man’s Fingers и доста пиратски напитки с неговото любезно съдействие! Освен това,ще може да намерите и различните видове крафт бира на едно от бижутата сред пивоварните в България – Hills Beer.Бирата е нефилтрирана,непастьоризирана и направена изцяло по немския закон за чистотата на бирата от 16-ти век.

Хотелски комплекс МИДИЯ Гранд Резорт *** – Зелен оазис на самия морски бряг, в непосредствена близост до китното черноморско градче Ахелой. Уникалната локация ще превърне лятната ви почивка в красиво изживяване още с първия изгрев на слънцето.

Комплексът от затворен тип представя незабравими гледки и гарантира спокойствие сред артистични алеи, зелени градини, озвучавани единствено от шума на вълните. Перфектната възможност за бягство от стреса на динамичното ежедневие.