110-годишен юбилей на ОУ „Св. Паисий Хилендарски” гр. Каблешково

Празничен концерт  се състоя  в НЧ „Атанас Манчев 1920” гр.Каблешково,  по повод навършването на 110 години от основаването на ОУ „Св. Паисий Хилендарски”. Присъстваха на събитието бивши и настоящи директори, преподаватели и възпитаници на учебното заведение.

Юбилеят започна с тържествено посрещане на училищното знаме, последва музикална програма и забавна плетеница от български народни приказки, Андерсенови герои и други чудати истории и същества. С помощта на своите класни ръководители и възпитатели, участие в празничната програма взеха: учениците от първи до шести клас; Вокалната група при училището, с ръководител Севдалина Димитрова; танцьорите от КСТ „Блясък”, с ръководител Веселин Тодоров; Танцов клуб „Емоция” и музикалната школа при НЧ „Атанас Манчев 1920”, с ръководител Мара Тенишева. Изпълненията на всички участници изправиха залата на крака и предизвикаха нестихващи аплодисменти.

Беше прочетен и поздравителен адрес от името на кмета на община Поморие Иван Алексиев, насочен към всички, неуморно трудещи се за успеха и развитието на ОУ „Св. Паисий Хилендарски” гр. Каблешково.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA