Вие сте тук: Начало » Toп новини » Поморийки спечелиха срещу Хасково, хандбалистки отправят упреци във Фейсбук
    Поморийки спечелиха срещу Хасково, хандбалистки отправят упреци във Фейсбук

    Поморийки спечелиха срещу Хасково, хандбалистки отправят упреци във Фейсбук

    Лют дебат се разви в социалната мрежа във връзка с победата на поморийските хандбалистки в домакинския им мач срещу “Хасково”, който се игра в спортната зала на “Гранд Хотел Поморие”. В събота те спечелиха мача в групата на майсторките с резултат 32:23.
    От хасковския тим се оплакват, че поморийки са спечелили мача, заради “грубата” си игра, а реферите са “помогнали” за успеха.
    “Всичко каквото са писали не отговаря на действителността. Контузии винаги стават, дори и при вратарките. Може ли съдиите да помогнат, след като ги бихме с толкова голяма разлика в головете.” коментира треньорът Щерион Василев по повод писанията в интернет.

    Интересен е коментарът и на хандбалистката Петя Петкова, която пише следното:

    “Искам само да попитам едно нещо и то се обръщам към щаба на ХК ХАСКОВО. Нито искам да ви упреквам и оплювам, това ми е под нивото и не ми отива на годините да пиша глупости. Когато в първия сезон ние загубихме от вас с един гол това беше тежка загуба за нас, защото и вие знаете, че мача ви го подариха господата в черно (съдиите). Само искам да ви попитам след това прочетох те ли някъде такива тежки обиди и нападки от наша страна? Не ви отива да пишете такива неща. Аз лично ви имам за добър отбор, за разлика от вас пожелавам на отбора ви още много и добри постижения в пролетния сезон”, пише поморийската хандбалистка.

    Един коментар

    1. Знам че е тежко когато загубиш,но и без да гледам мача,след като в резултат 9-10 гола загубиш,защо трябва да се пишат тези съчинения от грешки в съдийство,домакинство и други глупости.Извинете ме ако не съм прав.

    Горе