Вие сте тук: Начало » Toп новини » Двама италианци ранени край Поморие
    Двама италианци ранени край Поморие

    Двама италианци ранени край Поморие

    Двама италианци са пострадали в района на Поморие тази сутрин, пише 24 часа. Мъжете на възраст 31 и 35 г. катастрофирали самостоятелно на новото кръгово кръстовище, което се намира на входа на града.

    Те не успели да се ориентират и колата им изхвърчала от пътя , като се преобърнала. Италианците обаче се отървали само с контузии по ръцете. След като им е оказана първа помощ, са напуснали болницата.

    По-късно от пресцентъра на полицията потвърдиха за произшествието със следния текст:

    На 01.06.т.г. около 03.35 ч. в района на кръговото кръстовище край Поморие, лек автомобил «Фиат Убо», със софийска регистрация, управляван от италианския гражданин П.Р., 28 годишен / употребил алкохол с концентрация 1.40 промила, отчетено с дрегер/, напуска платното за движение и се удря в разделителната част на кръстовището в посока Бургас, след което се преобръща на пътнот платно. От ПТП в МБАЛ – Бургас са настанени водачът на автомобила и неговия спътник, возещ се на предната дясна седалка – Д.Л., 35 годишен, италиански гражданин. По-късно водачът е освободен, а Д.Л. със съмнение за счупено дясно рамо и настанен ца лечение в отделение «Ортопедия».

    Един коментар

    1. ГЕРБ плюе ГЕРБ

     Министър Терзиева беше остро нападната от парламентарната група на ГЕРБ, заради това кръстовище. Тя няколко пъти натърти от парламентарната трибуна, че кръговото кръстовище в началото на Поморие е синхронизирано с Община Поморие, разбирай кмета Алексиев, защото той представлява общината. Като добави, че Общината е съгласна и е дала положителната си оценка за изграждането!

    Горе