Вие сте тук: Начало » Аудио / Видео » Иван Алексиев с важна новина за поморийци и жителите на общината, относно ОУП (видео)

    Иван Алексиев с важна новина за поморийци и жителите на общината, относно ОУП (видео)

    gerb-p-e

    ПП ГЕРБ – Поморие откри предизборната си кампания с представяне на кандидатите за кметове и общински съветници.

    Как лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов подкрепи Иван Алексиев за 3-ти мандат още преди година? Вижте по-долу във видеото.

    „Днес искам вашето доверие, вашия вот, за да продължим да развиваме Поморие, т.е. освен да градим настоящето да погледнем напред и в бъдещето”, заяви пред присъстващите кандидатът за кмет 3-ти мандат, издигнат от ПП ГЕРБ.

    На официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ – Поморие, която се състоя в залата на Градска художествена галерия „Дечко Стоев”, присъстваха депутатът Ася Пеева, кандидатите за общински съветници, кандидатите за кметове на населени места в общината, активисти на партията  и граждани.

    Преди това в църковния храм „Рождество на Пресвета Богородица” се състоя  водосвет за здраве и успех на кандидатите на ГЕРБ.

    „Това, което заложихме през изминалите 8 години са 2915 стъпки, извървени заедно с всеки един жител на тази община. Това са 2915 дни от 8 – годишното управление. Ден след ден ние градихме Поморие, за да го отличим от всички останали градове.”

    Иван Алексиев акцентира на посланията си от програмата – здравеопазване, образование, социална политика, спорт и инфраструктура.

    „В момента е подписан договор за избор на изпълнител на Общ устройствен план на гр. Поморие и община Поморие. Разширяване на строителните граници на всички населени места с предвиждане на зони във вътрешността на общината за земеделските производители, за животновъдите – изграждане на телчарници, чифлици за лозарите, където да си държат инструментите и техниката.

    По-важното е накъде отваряме града? В момента град Поморие е застроен до границите си. Отваряме го към Бургас, към Каменар и към Ахелой. Старият град , перлата на българското Черноморие става едно ветрило. Ако някой има ветрило, нека да го отвори и ще види за какво става въпрос. Всичко друго отваряме като ветрило по периферията с всички норми. Едно нормално застрояване, съгласно Закона за устройство на територията и Закона за Черноморското крайбрежие с нормални височини, с максимално озеленяване и излизане към главния път на обхода на Поморие. Същото се предвижда и за Ахелой. Откакто обходът на Ахелой е реализиран, стана едно спокойно и прекрасно място за живеене. Трябва да го отворим към морето, трябва да развием този град. Същото се отнася и за Каблешково, както и за останалите населени места.

    Със сълзи на очите Иван Алексиев благодари на всички за оказаното му доверие и най-вече за подкрепата от страна на неговата съпруга – Ана под бурните аплодисменти на присъстващите в залата.

    В края на представянето Алексиев сподели, че гр. Поморие става център за балнеолечение на хиляди германци, които ще идват тук през цялата година, осигурени от немска здравна каса.

    „Избрани са пет града, като първият е Поморие, защото това е единственият български град, който извършва балнеология. Това е една много добра новина, защото по този начин можем да удължим сезона в Поморие, вследствие на усилията, които положи туристическият бранш. Мисля, че на фона на случилото се с фалита на туроператора „Томас Кук“, това е една много добра новина“

    Водачът в листата и председател на местната структура Адам Адамов представи всички кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ.

    101. Адам Георгиев Адамов
    102. Георги Тошков Вражев
    103. Петя Янева Арнаудова
    104. Илиан Христов Щерев
    105. Иван Кънчев Дачев
    106. Ваня Янева Владимирова
    107. Георги Маринов Драгнев
    108. Весела Желязкова Гуджукова
    109. Станислав Валентинов Ангелов
    110. Неделчо Стайков Стайков
    111. Любо Пеев Липчев
    112. Захари Йосифов Атанасов
    113. Борислав Киров Ангелов
    114. Петър Стойчев Марков
    115. Ивайло Стоянов Йовов
    116. Димитър Костадинов Калайджиев
    117. Жени Малчева Иванова
    118. Теньо Славейков Христозов
    119. Пламен Ангелов Димитров
    120. Ганю Бонев Тотев
    121. Петър Хараламбов Хараламбов

    Иван Алексиев представи кандидатите за кметове на кметства в община Поморие.

    Кмет на кметство

    Ахелой

    • Иван Георгиев Георгиев

    Бата

    • Георги Неделчев Георгиев

    Горица

    • Тончо Апостолов Киров

    Гълъбец

    • Георги Атанасов Вълков

    Каблешково

    • Христо Парашкевов Парашкевов

    Порой

    • Исмаил Хюсеин Али

    Още преди година, при посещението си в Поморие, министър-председателят и лидер на ПП ГЕРБ – Бойко Борисов ясно очерта подкрепата си за кандидатурата на Иван Алексиев за кмет на общината за 3-ти мандат.

    Ето как стана това:

    Един коментар

    1. Има действащ Устройствен план, който Вие като Управляващи не прилагате, не изпълнявате, и по този начин не давате възможности, както за инвестиции, така и за развитие!
     Колкото до ЗУТ, ЗЧК от незнание какво искате, как го искате, и какво да очаквате, колко поправки му сътворихте само Вие в този период? Дори това не знаете!
     Между другото, ОУП зависи в по-голяма степен от Закона за здравето, който незнайно защо пропускате?!
     Колкто до балнеологията, пак слагате каруцата пред коня, и заблуждавате с твърдението си, че Поморие е "единствения" град!
     Нищо не чухме за втория етап на водния цикъл?!
     Също, и защо не стартира втория етап от рибарското пристанище, което твърдяхте, че ще започне тази есен?! Но, угодно го прихващате за предизборни цели.
     Искате да разширявате, но инфраструктура няма! Не, че сега я има.
     Също така не става дума за проблема с колите през сезона?
     Защо почти всички хотели използват публична общинска собственост за печалба?
     Както, и с чистотата?
     Интересно защо почти всички разделни кофи липсват? И, кога ще се научим да събираме разделно, и да не замърсяваме всеки ден? На место да ми се ежитею как "чистите" един ден! Въпросът ми е именно към Управата, от която зависи не само събираемостта на данъци!
     Надявам се, че няма да ме цензурират.

    Горе