Вие сте тук: Начало » Общество » Мениджърът в туризма Георги Мицов за „зеления сертификат“

    Мениджърът в туризма Георги Мицов за „зеления сертификат“

    georgi-micovОпитният мениджър в сферата на туризма и известен ресторантьор Георги Мицов определи като престъпна новата заповед на здравния министър Стойчо Кацаров, с която се въвежда задължително Зелен сертификат за извършване на редица дейности на закрито. Мицов управлява ресторант „Ла Веранда” в Бургас и има пряк поглед върху това как новите разпоредби ще се отразят на бизнеса и хората. Той посочи и многото въпроси, които предизвиква заповедта на министъра с новите мерки срещу Ковид, която влиза в сила от тази нощ.

    „При пристигане на клиент от утре ще проверяваме това,което той ще ни покаже като сертификат. Всъщност ще го поглеждаме просто, защото ние нямаме право да бъркаме в системите, за да проверяваме дали е реален или нереален. А и не ме интересува. Аз самият съм изправен пред идиотска житейска ситуация, която за мен е създадена умишлено престъпно спрямо хората. Казвам го откровено, че е престъпно. Защо?! Аз съм преболедувал болестта през месец февруари с всички съпътстващи гадости. Онзи ден се проверих – имам уникален набор от антитела и Т-клетки, което означава, че съм защитен. Безумците обаче твърдят, че ако си преболедувал, валидността на сертификата ти е само 6 месеца, докато си се боцнал с не знам какво си – валидността е повече от 9 месеца. Това на всички езици се нарича сегрегация, разделение на хората и лишаване на конституционното ни право на достоен живот и на труд.“, каза пред БургасИнфо Мицов.

    Той каза, че примерно в „Ла Веранда“ 90% от персонала са преболедували или ваксинирани. „Аз съм човек, който е здраво стъпил на земята. Винаги съм бил отличник в училище и смея да твърдя, че имам базисни познания по биология. И всичко това, което се говори, че имунитетът след заболяване е некачествен, докато от ваксина е качествен, е престъпен сговор спрямо правата на нормалните хора. Нямам щастието да съм държавен или общински чиновник, за да се чувствам спокоен. Аз се боря за моя хляб и за хляба на моите хора. И това е всеки ден! Това е борба и е въпрос на оцеляване!“, подчерта той.

    „Тази заповед е престъпна, защото, ако искаш да покажеш, че държиш на своето – ами имунизирай си твоите чиновници. Нека 100% държавните и общински чиновници да бъдат ваксинирани. Но не можеш да си позволиш да тормозиш другите хора. По каква логика, според коя наука, след като имам антитела, имам Т-клетки, аз трябва да се бода наново с нещо си, което не ме пази от нищо?! Какво ме карат да направя? Това е нормална житейска ситуация и искам отговори“, добави Мицов.

    Според него, засегнатите бизнеси вече са доведени до ръба на оцеляването. „Изключително трудно е в момента. Съжалявам, че го казвам, но стигам до извода, че навсякъде ни довеждат изкуствено и умишлено до фалити. Каква е целта- не знам. На мен не ми пука – утре ще изстрелям хората на борсата и ще затворя. Е, и какво? Все някак ще преживявам, но управляващите могат ли да плащат разходите за тези хора?! Като са решили да се правят на светци – да обявят тотален локдаун, да покрият разходите на хората без работа, за енергията, която те оскъпяват и тогава да се правят на баровци, колкото си искат. Но в обратен случай – да не правят хората на овце.“, подчерта Мицов.

    Един коментар

    1. Отговорете си на въпроса, защо не се прави масов скрийнинг за антитела, но същевременно се закупуват антигени и пср?
     Защо вместо да се принуждават хората да се ваксинират с експериментални "ваксини", не се тестват задължително за Т-клетъчен имунитет? Който твърди, че организмът Ви не може да Ви защити без медицински доказателства за това е убиец. Доказателствата са изследвания направени от лекари, а не от статистици!
     Имунната защита не може да се създава със Заповеди, нито може да спре разспространението на вируси от подобен тип. Гражданите не са длъжни да спазват Заповеди, които погазват Конституцията!

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе