Ветераните на „Левски“ и ОФК „Поморие“ се срещат на 24 юни

На 24.06.2023 г. /събота/ част от сините легенди, донесли ни много радост в близкото минало, ще гостуват в Поморие за приятелска среща с ветераните на ОФК „Поморие“.

Даниел Боримиров, Христо Йовов, Елин Топузаков, Георги Иванов, Александър Александров, Божидар Митрев, Станислав Ангелов, Валери Божинов, Емил Ангелов и Георги Чиликов ще бъдат част от шоу-мача между ПФК „Левски“ – София и ОФК „Поморие“, който стартира от 19:00 часа на Градския стадион в морския град.Очаква се на събитието да присъства и легендата Атанас Сираков.

Полувремето ще бъде по 35 минути, а в паузата, като поздрав към всички присъстващи, на стадиона ще се изявят мажоретките от Танцова формация „Фреш“ при НЧ „Просвета 1888“ с ръководител Жулиета Малчева и децата от „Ултравайлет Денс груп“ с ръководител Виолета Киранова.

Билетите за приятелската среща са на символичната стойност от 5 лв и се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК! В деня на мача от 16:00 часа, пропуските ще бъдат налични и на касите на стадиона в Поморие.

Част от левскарския уикенд край морето ще бъде и мобилният фен магазин, от който всеки желаещ ще може да закупи новата серия продукти от екипировката adidas и артикули на любимия клуб! Магазинът ще отвори врати от 11:00 до 13:00 часа на пл. „Св.св. Кирил и Методий“ (до НЧ „Просвета 1888“ – Поморие), а в 16:00 часа ще бъде разположен пред централната трибуна на Градския стадион.