Наградени в конкурса за детска рисунка “Моето семейство”

Приключи конкурсът за детска рисунка ” Моето семейство”, организиран за четвърта поредна година от Сдружение с нестопанска цел “Граждани за Поморие” и с любезната подкрепа на манастир” Свети Георги”- гр. Поморие.
В тазгодишното издание на конкурса взеха участие 240 деца на възраст от 4 до 12 години, от 30 населени места в страната и чужбина- БСУ ” Христо Цотев” гр.Братислава, Словакия, с художествен ръководител  Людмила Терзиева.
А ето и класирането, което подреди журито в състав:
Председател- художникът и дългогодишен педагог, почетният гражданин на Поморие Йордан Маринов и  членове- Трендафил Стефанов- художник и дългогодишен ръководител на Арт клуб към НЧ” Светлина- 1939″ гр.Поморие, Добромир Овчаров- художник и педагог, Георги Димитров- художник.
Поощрителни награди за 4-5 години:
1.Мира Кехайова- 4г.
2.Дария Атанасова- 5 г.
3.Константина Мянкова- 5г.
4.Седеф Сали-5 г.
5.Тифани Христова- 5 г.
II възр.група 6-7 години:
1.Виктор Йовчев
2.Алмира Ахмед
3.Александра Атанасова и Иван Воденичаров Поощрителна награда за Оливер Кочнер
III възр.група 8-9 години:
1. Виктор Насков
2.Рая Димитрова
3.Кристиян Алексиев Поощрителна награда за Павел Христозов и Данаил Петков
IV възр.група 10- 12 години:
1.Янита Жечкова и Михаела Дончева
2.Иван Давидов
3.Ивайла Мирославова
Поощрителна награда за Силвана Иванова
От СНЦ “Граждани за Поморие” благодарят на участниците и техните ръководители за оригиналните и създадени с много любов творби по повод Деня на християнската младеж и семейство. Поздравяват наградените. Всички малки и големи творци ще получат грамота за участие в конкурса. От сдружението”Граждани за Поморие”благодарят за наградите, осигурени от партньорите- Манастир ” Свети Георги”гр.Поморие и Фондация ” 25 века Поморие” с председател Валя Георгиева.