Официално е открит Бизнес център на EVN в Несебър

На 26 април 2023 г. EVN откри официално своя нов Бизнес център в Несебър. Той обслужва само юридически лица, а адресът му е: ул. “Еделвайс” 6 (в близост до сградата на община Несебър).

Новият Бизнес център беше открит официално от Александър Сипек, регионален мениджър на EVN България, г-н Здравко Братоев, зам.-председател на Съвета на директорите на Електроразпределение Юг, г-жа Стефка Алексиева, ръководител отдел Клиентско обслужване, и г-н Виктор Борисов, зам.-кмет на община Несебър.

Обслужването в Бизнес центъра се извършва само след предварителнo онлайн заявяване от страна на клиентите на дата и час за среща на:

  • evn.bg (в меню „Контакти“) –  за клиенти на EVN България
  • elyug.bg (в меню „Контакти“) – за клиенти на Електроразпределение Юг.

Този начин дава възможност на юридическите лица да планират своето посещение в удобно за тях време предвид специфичните бизнес услуги, които ползват и ще им гарантира индивидуален достъп до специалисти на компанията.

Отварянето на EVN Бизнес център Несебър ще даде възможност EVN oфис в Поморие(ул. „Солна“ 1) да обслужва само битови клиенти на компанията от 1 май 2023 г. Промяната цели подобряване на обслужването както на битовите клиенти, така и на юридическите лица.

Бизнес центърът в Несебър е третият за компанията, след Бургас и Пловдив, в които също се обслужват изцяло бизнес клиенти.