Подкрепете проекта на Лайънс, Ротари и Зонта клубове в Несебър

kartichka-nesebar

Работещите в обществена полза Лайънс, Ротари и Зонта клубове в Несебър обединиха усилията си в благорадна идея. Вече две години те провеждат благотворителни мероприятия и събират средства за изграждането на градски часовник в Несебър. Часовникът ще бъде ситуиран в района на площада край пощата в новата част на града,където се предвижда и изграждането на красив културен комплекс.

Реализацията на идеята е в чест на 30-та годишнина от вписването на Стария Несебър в листата на Снетовното културноисторическо наследство на ЮНЕСКО.

Несебърският художник Йордан Йорданов вече предложи красив проект на часовника, който бе одобрен от членовете на клубовете. Предприети са и действия, свързани с техническия проект и изработването на циферблатите, които ще бъдат три. Събрани са част от необходимите средства,но набирането на дарения продължава с усилията на трите  клубове.

Ще бъдат предприети и действия за подкрепа и от Лайънс,Ротари и Зонта клубове от страната, както и от общинската администрация, обществеността, бизнеса и гражданите на община Несебър.

Всеки който желае,може да подкрепи проекта на несебърските клубове чрез вноска по  банковата сметка на Лайънс клуб-Несебър:

Банковата сметка на Лайънс клуб-Несебър ,по която могат да се правят дарения  :BG19UNCR96601022879209- BIK- UNCRBGSF-УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Подкрепа може да се реализира и посредством закупуване на уникална картичка, свързана с проекта/на снимката горе/-минимална цена – 20 лева.

За въпроси и допълнителна информация :0554 4 21 04 begin_of_the_skype_highlighting 0554 4 21 04 БЕЗПЛАТНО  end_of_the_skype_highlighting,0898349910,

Е-mail-k_kosev@abv.bg

Красимир Косев