„Представление и половина“ на 29 ноември в Поморие

14 великолепни актриси от Театъра на армията пристигат в Поморие на 29.11.2023 г. за да изживеем с тях „Представление и половина” и да останем с тях, дори и след финала.

“Някога питали ли сте се какво се случва след края на едно представление? Какво се крие там, зад сцената?А в ума на актьорите? Понякога трудно си даваме сметка какво блуждае в главата на един артист, отвъд неговите множество лица. Животът стоящ пред вратите на театъра го среща и грабва със себе си. Точно този живот извайва последната гънка на поредното лице на актьора. Това превръща театъра в живот, в дом.

Всичко в театъра е една магия. „Представление и половина“ ни разкрива тайните на тази магия. Представлението ни разхожда из преживяванията и размислите на четиринадесет актриси. Тези величествени жени ни отвеждат в свят наречен реалност. Свят изпълнен с много вълнения, радост и тъга. Както и в онази половина, наречена душа, талант и вдъхновение.

„Представление и половина“ трябва да се гледа, да се изживява, да се гмурнеш в него и да ти се прииска да останеш, дори и след финала.

Там, където в тъмнината на спуснатата завеса и угасения прожектор, Актрисата сваля своя грим пред огледалото, носещо аромата на етер и пудра.

Там, където сваля от себе си Жулиета, Нора, Нина Заречная, Бланш Дюбоа. Там в оглушителната тишина, след аплодисментите, където се сливат ТЯ и тя – АКТРИСАТА и жената.

Там, където започва новото представление – живот!

Нашето представление събира разпилените изповеди на актрисите от трупата на театъра, със същата надежда, техните смешни и тъжни истории. Но така или иначе иронията не скрива нашата искрена любов към публиката, която за нас е… В края на спектакъла казваме какво е.”

Стоян Радев – режисьор

Заповядайте на представлението на 29.11.2023г., от  19:00ч. в НЧ „Просвета 1888”- Поморие.