“Промени Поморие” застава в защитата на интересите на местните жители във връзка със законопроекта за вятърни паркове в Черно море

Структурата на „Продължаваме промяната” в Поморие днес категорично заявява своята позиция относно внесения законопроект за вятърни паркове в Черно море.

С оглед на предложените изменения преди второто четене на законопроекта, които са насочени към защита на интересите на местните жители на морските общини,  от “Промени Поморие” изразяват своята подкрепа и призовават за тяхното приемане.

Въпреки това, ако тези съществени промени не бъдат приети, от партията считат, че законопроектът трябва да бъде оттеглен. “Не можем да пренебрегнем важността на защитата на интересите на жителите на морските общини и запазването на екологичната устойчивост на нашите природни ресурси”.

“Промени Поморие” ще продължи да се ангажира активно с действия, които насърчават отговорността и устойчивото развитие в нашата общност и очаква отговорността на законодателите да отрази тези принципи.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *