БСП Поморие преизбра Никодим Стоянов за председател

nikodim stoianovНа 11.03. 2016 г. поморийските социалисти проведоха отчетно-изборната си конференция. Гости бяха председателят на областният съвет на БСП Бургас Николай Тишев и Любомир Пантелеев – член на Националния съвет. Специално приветствие-видеозапис беше получено от Михаил Миков.

След гласуване за председател на БСП – Поморие беше преизбран Никодим Стоянов. Новият общински партиен съвет е в състав: Никодим Стоянов, Ива Кусева, Кремена Лалева, Виолета Желева, Добрина Георгиева, Дафинка Стоянова, Дилян Шопов, Николай Буковинов, Иванка Колева, Живко Костов, Йорданка Ганчева. На проведеното преди това събрание на Обединението на жените социалистки за председател беше избрана Добрина Георгиева.

Приветствието на Михаил Миков може да видите тук:

 

 

4 Отзиви

  1. Защо не показват делегатите от конференцията, а само лидерите?! Демократизира ли се БСП в Поморие или цялата дейност е един театър за пред обществото?!

    • Николай Щерев Михов

      Поздрави, активно участвувах на отчетно-изборната конференция и да отбележа, че това съвсем не са лидерите(както се посочва в предходния коментар) на някой от които не се чува дори гласчето и извън конференцията, а са послушни и бездушни. Добавям само, че имаше предложения ОПС на БСП да е от 11/13/15 члена, като дирижирано от Пенка Вакрилова се гласува 29 на 20 в полза на предварително подбраните 11. Поздрави…

    • Да се демократизира комунизма? Пародия по Маркс и Енгелс ли е това?!

      • Същия, но не Петър/Свети Петър

        … Четейки втория коментар, сякаш виждам скелет прегърнал съкровище-идеал …