Дебора Жечева излиза на екрана с Арнолд Шварценегер, Дейвид Хаселхоф и Майкъл Фасбендър

debora
Снимка: НЧ “Светлина 1939”

“Мечтата ми е да стигна до Холивуд като Мария Бакалова”, сподели пред Нова телевизия  Дебора Жечева от Поморие, която още 10-годишна излиза на екрана с Арнолд Шварценегер, Дейвид Хаселхоф и Майкъл Фасбендър в холивудската продукция „Kung Fury2”. Дебора Жечева  е позната на българските зрители от сериала на NOVA „All inclusive”.

Макар че е в шести клас, Дебора вече се е снимала в няколко американски филма.  „Поканиха ме на кастинга, явих се. Нямах представа какъв е филма. Когато подписвах договора, ми казаха, че във филма участват много известни актьори и един от тях е Арнолд Шварценегер и бях много развълнувана“, споделя Дебора.

 Филмът трябва да е на екран през 2022 г. Докато чака премиерата, 11-годишната актриса продължава да се снима в български и в американски продукции.

„В едната американска продукция си партнирах с Койна Русева в главната роля. 14 часа снимахме. В края на снимачния ден ме заведоха в една тъмна стая. Казаха ми, че там ще се снима друга сцена. Светнаха лампите обаче и целият екип започна да ми ръкопляска. Всички дойдоха и ме поздравиха. Бях много щастлива“, добавя актрисата от Поморие.

Дебора Жечева, която е ученичка в 6 “в” клас на СУ „Иван Вазов“ в Поморие и  част от Детска Театрална формация „Светулка” към НЧ „Светлина 1939“-Поморие, влезе  третия сезон на българския забавен сериал „All Inclusive“, в ролята на Стефани. Те бe избрана чрез кастинг да бъде част от екипа на редицата известни български актьори, сред които Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Явор Борисов, Алекс Иванов и други.

„Когато ме избраха за сериала на Нова телевизия „All inclusive” пищях в продължение на пет минути. Бях много радостна“, споделя тя.

Още петгодишна Дебора мечтаела за голямата сцена.

debora-i-yana-marinova„Яна Маринова ми е била винаги като идол. Наскоро се снимах в един български филм с нея“, каза още тя. Става въпрос за филма “360”, който бе сниман в Поморие. Филмът е за грешките, които допускаме като родители при възпитанието на нашите деца. В него се разказва за живота на младата Виктория (Дебора Жечева), която  е загубила баща си и се е преместила заедно с майка си (Яна Маринова) да живеят в град Поморие. Тук младото момиче среща подкрепата на съседското дете Михаил (Борис Енев), но родителите му Раян и Никол (Александър Христозов и Боряна Благоева) са твърдо против тяхното приятелство.