Дилян Добрев се среща с представители на бизнеса в Поморие

Бившият икономически министър Дилян Добрев и кандидат депутати от ПП ГЕРБ  ще се срещнат в Поморие с тур.оператори, земеделски производители, рибари и други представители на бизнеса. Срещата е на 18 април /четвъртък/ от 11.00 часа в Център “Св. Георги”, съобщиха от пресцентъра на ПП “ГЕРБ.

 

 

6 Отзиви

  1. Еваларка! “Бизнесът” на Поморие…. хахахах

  2. петърчо

    kakъв е бизнесът на Поморие ,кои са бизнесмените-
    “тур.оператори, земеделски производители, рибари и други представители ….”-поименно ли са определени..Кой ги дава тези определения и въобще има ли яснота що е това бизнес и има ли почва той в Поморие.С г-н Добрев е ли възможно да се срещнат хора от енергетиката,изкуството,образованието,спорта ,търговията и ,хотелиерството,ресторантьорството и т.н……аз май вече съм станал прост,прост съм щот нищо не разбирам вече-,-по БНТ-пуснали от Велико Търново развалени плочи,дето на всеки въпрос дават само един и същ отговор/един борец,жена му дето му набила в главата 5 изречения и един ВЕМЕРОИСТ ,който говори все едно вече е на трибуната на Народното събрание/. Подслушването излезе май най-важното оръжие в предизборната борба.
    Трябва всички кандидати за депутати да минават тест за интелигентност.
    Щот не съм поканен,задайте му ,моля въпроса-вярно ли е че и той кат Калинка нямал диплома от САЩ? И защо допуска такива неща да се говорят за него и за другите му дипломи.

    • Петранка

      Петърчо,примитивните хора имате една странна особеност.
      Сваляте гащите и акате където ви падне…

      • петърчо

        ….както прави странна примитивна особена българска поморийска неповторима Петранка неосведомена …

  3. Как кой Тръпков който не плаща осигуровки ще е първа кипра там!

  4. zainteresovan

    Да вземе да докара някоя голяма инвестиция в Поморие,различна от туризма!