Запълват отворилите се дупки по пътната настилка в Поморие

Отворилите се дупки по пътната настилка в Поморие, получили се вследствие на тежките зимни условия и обработката на улиците със сол и луга, започват да се запълват. Запълването  ще се извърши със студена асфалтова смес и с гранитни павета и отсевки. Целта на ремонта е да се обезопасят най-големите деформации и дупки по пътя до настъпването на по-подходящи атмосферни условия, когато цялата компрометирана пътна настилка ще се отремонтира с топла асфалтова смес, съобщават от Община Поморие и уточняват, че ремонтът ще продължи до края на месец януари 2017 г.

2 Отзиви

  1. Кога ще спрем с кръпките след всеки дъжд или сняг?
    Колко средства на година разхожда Общината за кръпки, които задълбочават проблема? А за 10 години?
    А колко средства Общината ще спести, ако ги вложи в технологии еднократно?
    Като курортен град трябва да налагаме развитието на технологиите в инфраструктурата! А не с каруците да кърпим, докато чакаме с протегната ръка туриста да си остави парите тук!

  2. Състоянието на пътната мрежа в Поморие в момента е потресаващо. Само за пример – улица "Солна, която минава под носа на уважаемите господа управляващи. Нито е правилно урегулираната от години в частта си от училището до Пансионата, а и е цялата в бабуни, дупки и кръпки. Основна улица уж, нали минава градски транспорт…
    А "Манастирска" до кръговото??
    Списъкът е дълъг. Сещайте се.