Иззети са автомобилите на шофирали след употреба на наркотични вещества

На 09.09.т.г. около 20.30 ч. на ул. «Владимир Вазов», до бензиностанция «Би ойл» служители от Първо Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Опел Зафира», с бургаска регистрация, управляван от 21 -годишен бургазлия, като установили, че същият шофира след употреба на наркотични вещества  -метамфетамин. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувано бързо производство.

На 10.09.т.г. около 17.30 ч. на кръговото кръстовище на улиците «Стефан Стамболов» и «Проф. Яким Якимов» служители от сектор «Пътна полиция» към ОДМВР – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес», с италианска регистрация, управляван от 28- годишен бургазлия, като установили, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / кокаин/.  По случая е образувано бързо производство.

На 10.09.т.г. около 18.25 ч. на пътя Бургас – Созопол, в района на бензиностанция «Петрол» служители от Районно управление – Созопол спрели за проверка л.а. «Фолксваген Голф», с кюстендилска регистрация, управляван от 32- годишна жена от Радомир, като установили, че същата шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/.

Водачите са  задържани за срок до 24 часа, а автомобилите са  иззети, съобщиха от полицията. Работата по случаите продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *