Кметът на Поморие с ултиматум към снегопочистващата фирма

Graphic1В резултат на многобройните жалби, негативни коментари в социалните мрежи и масово недоволство на жителите на община Поморие за непочистените пътища след падналия в неделя сняг, кметът Иван Алексиев заяви: “Ще анулирам договора със снегопочистващата фирма за община Поморие – „РТК” ООД, ако до 15.00 часа днес не овладеят ситуацията и не си свършат работата. Улиците не са обработени както трябва и упреците на хората са напълно основателни”.
Той разпореди до указания срок днес да бъдат почистени улиците на само в гр. Поморие, но и всички главни артерии на общинската пътна мрежа. А ние ще следим за по-нататъшното развитие на зимното почистване. Читателите на сайта могат също да информират какво се случва на тяхната улица и в тяхното населено място.

3 Отзиви

  1. На първо място фирмата трябва да бъде санкционирана с Решение на ОС, а след това договора прекратен едностранно поради неспазване на задълженията си по договор!

  2. "Пример работы нашего мэра: 3 января метель засыпала снегом улицы города Поморие – жители написали В БЛОГАХ о том, что улицы не почищены – 4 января мэр сообщил, что расторг договор с "снегопочистваштата" фирма, принудив её очистить все улицы, включая самые маленькие.
    Горжусь своим къметом (мэром) Иваном Алексиевым! Он вообще удивительно заботится о городе. В России я таких не помню…"
    https://www.facebook.com/natalia.novozhilova1/posts/915893951797683

    • Хорошо что дожд пошел а то Алексиев только говорит но ничего не делает.Там о много деньги идет вопрос.