Кражба от жилище извърши 20- годишен от село Габерово

В резултат на полицейските действия по отношение кражбата на сумата от 100 лв. и сребърен синджир, собственост на 18- годишна жена от руенското село Рупча, осъществена за времето от 11.03.т.г. до 13.03.т.г. от незаключеното й жилище, разположено в Слънчев бряг-запад, е установен извършителят на деянието. Това е 20- годишен мъж от поморийското село Габерово, който направил пълни самопризнания и възстановил отнетите вещи, съобщиха от полицията. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

2 Отзиви

  1. Щерион Москов

    Кражба се готви и в община Поморие от кликата на ГЕРБ. Под предлог че искат по-чист въздух през летния сезон и въз основа неразбориите които общината сътвори през летните сезони и най-вече 2020 и 2021 години като оставяха автомобили на тротоарите но вдигаха с паяка автомобили които те преценят а не такива които затрудняват движението по улиците в града. Барабар със счупени столове и маси бутилки от минерална вода и конуси саксии и всевъзможни боклуци по пътното платно оставени от някои другари дали на кликата герб или бсп или други местни велможи които не се притесняват от общинска полиция КАТ и прочие институции на хранилката които са царе в това да не правят нищо по служебните си задачи.
    Апропо това искане на Алексиев който тръбеше в началото на мандата си като кмет как шял да направи паркинги и места за паркиране при всяка новопостроена сграда е въздух под налягане.Е видя се че нищо не направи. Долу ръцете от безплатните места за паркиране.

    • Публичната собственост, било то Общинска или Държавна не е “безплатна”! Тя, е такава защото Обществото, в т.ч. и Публичната администрация, била тя Общинска или Държавна, имат нужда от нея, и я издържа чрез данъци, и такси!
      Само, че в България Правосъдието е дясната ръка на мафията, и вчерашното фиаско го доказва.
      Да, попитам… Ако автопарка на 50% или повече от живущите и прилежащи граждани, които НЕ ПЛАЩАТ данък мпс бъде подменен с автомобили на ток, как това ще промени задръстванията по малките ни улички? Никак, и на всичкото отгоре синята зона ще акумулира загуби вместо приходи!!!
      При положение, че няма изградени паркинги, които да поемат прилежащите! При положение, че повечето Обществени сгради нямат паркинги, или гаражи, или са просто прах в очите!
      Искаме зелен град?
      Тогава спрете да изсичате белите дробове.
      Изграждайте зелени системи, които не унищожават някъде другаде.
      Колко години минаха от … Игрището за голф?
      Знаете ли за това време колко такива комплекса се реализираха в България?
      А, знаете ли, че… За това време Община Поморие може да има автономна електрифицирана система, и Управниците да не се вайкат с колко се била вдигнала цената! Да, напълно реалистично беше, е, и ще бъде!
      Моля, престанете с цензурата!