Култовите C-BLOCK и DOWN LOW идват в Бургас за рождения ден на радио Power FM

Cover-1920-1080

Страхотни концерти със световни звезди организира радио POWER FM за рождения си ден. На 29 – ти май, радиото на южното Черноморие става на 5 години. По този повод, рожденикът подарява три вечери с водещи български и любими световни изпълнители!  C-BLOCK, DOWN LOW, МИРО И DEEP ZONE PROJEKT идват в Бургас,  специално за всички слушатели на станцията. Очаквайте на 27,  28 и 29 май, от 20.00 часа, на площад „Тройката”. Присъствието е напълно безплатно за всички, нужно е само добро настроение.

Ето и пълна програма за концертите по случай 5 ГОДИНИ РАДИО POWER FM:

27 май, петък:

Концерт на МИРО, със специалното участие на бургаския талант Димитър Атанасов

28 май, събота:

Концерт на DEEP ZONE PROJECT, с подгряващи артисти Hoodini, Добри Момчета и Fang

29-ти май, неделя:

Концерт на DOWN LOW и C-BLOCK, подгряти с легендите Рап Нация

А след всяко парти, афтърпартито е задължително. Рожденникът организира афтърпарти за всички свои слушатели, клиенти и приятели, непосредствено след заключителния концерт на 29 май в местния BAR Kashmir. Там ще са звездите на Радио Power FM, водещите – Силви, Деси, Милен, Иво, Манол и Петър Генчев. Специални гости ще бъдат C-BLOCK и DOWN LOW, както и Румънеца и Енчев.

Ето така се празнува рожден ден. Емоция, достатъчна за положителния заряд на всички по цялото южно Черноморие, събрана в сърцето на Бургас.

Генерален спонсор на  5 години POWER FM са  Happy Bar & Grill. А партньори на всичко случващо се по повода са: Община Бургас, строителна компания Евробилдинг Инженеринг, Masterhaus, Hyundai Bulgaria и Mall Burgas Plaza

Концертите по случай петата годишнина на радио POWER FM се очертават като най-мащабното музикално събитие в региона за този сезон. За пръв път, в Бургас, се подема подобна инициатива от местна радиостанция. Но пък не за първи път, екипът се изправя пред предизвикатества, в които показва новаторство.  POWER FM е радиостанцията, която всяко лято излъчва на живо от градовете по южното Черноморие в POWER SUMMER TOUR, с цел –специално внимание и отношение към всичките си слушатели; PAY YOUR BILLS е инициативата, в която Power FM плаща битови сметки в най-трудния месец от годината – януари, като жест към верните си слушатели; традиционно за празника на Бургас – 6 декември – дава възможност на бургазлии да си хванат шаран и да го сложат на трапезата си, в кампанията ХВАНИ ШАРАН, ЛАПНИ ШАРАН; за втория си рожден ден излъчва на живо от кораб в открито море. И  още много успешни кампании и инициативи, подкрепени от бизнеса.

Идеите и развитието на радио Power FM не спират до тук, те продължават напред с пауър и темпо, които поддържат вече пет години.