Лекоатлетически крос в Поморие /видео/

kros1

За втора поредна година Община Поморие организира масов лекоатлетически крос във връзка с Деня на спорта. Надпреварата беше открита от зам. кмета по финанси Янчо Илиев. За най-бързите участници организаторите осигуриха велосипеди и други предметни награди.

Видеозапис от спортната проява може да гледате тук:

kros4

kros2

kros3

 

7 Отзиви

  1. Кмете, кмете, тази година на кроса Вашата липса се чувстваше много. А хората, които бяхте пратил си вършеха работата, но за голямо съжаление НЕ СЕ включиха в мероприятието. Имаше доста хора на средна възраст, които се питаха защо няма крос за "пораснали младежи и девойки" и си отговаряха сами – "Вероятно, защото, нито кмета, нито някой от зам. – кметовете, нито някой от общинската администрация е тук"….
    Моля Ви догодина елата, искаме с Вас да тичаме за здраве и да дадем пример на подрастващите, че спорта не е само в този денл

    • GANGNAM STYLE

      Че останаха ли млади хора в тоя кирлив град?

    • Ако кмета не ти е до г–а не можеш ли да тичаш и да даваш пример на подрастващите?

  2. Лизачите са запазена марка на отиващата от власта партия-ми, сега ко праим

    • как пък не ви стига акъла, че за да се случват нещата в Поморие, кмет и парламент трябва да са от една партия ???

      • Как пък всеки път на нас простолюдието, дето ви хрантути на чиновническите ви постове, не ни стига акъла?

      • Защото скъпа ми Катя, не партията ще оправи бъкиите забъркани от самата нея, а идеите и целите, които си поставят самите хора, граждани на дадена държава. И ако продължаваме да си избираме да ни управляват отрепки, убийци, крадци и разни ти му пендели ще има да си пишем по разните му форумчета и сайтове, децата ни ще бягат в чужбина и няма да се връщат и до няма и 2-3 десетилетия няма да има България!!!