Музикалната комедия „Кекс вместо секс“ на 11.02. в Поморие

 На 11 февруари, от 19.00 ч. в НЧ „ Просвета 1888″ гр. Поморие гледайте  музикалната комедия „Кекс вместо с…екс.“
Режисьор Лео Капон
Хореограф Мариана Данева
Автор на пиесата и текста на песните Роси Русева
Автор на музиката Жоро Стоев
Участват Ирен Кривошиева, Роси Русева, Жоро Стоев
Сюжетът – две скучаещи приятелки-домакини, чиито мъже честичко прекарват уикенда на риболов, се събират по домашному, за да се оплачат една на друга от монотонния си живот по време на пандемията. Двете жени нямат друг избор, освен да се утешават взаимно с кекс и домашна вишновка. И на двете до болка им е омръзнала къщата, домашната работа и битовизмите от всякакъв характер, затворения живот и безпаричието заради безработицата. Но пък не им липсва находчивост, сами да преборват лошото настроение с хумор и домашен театър. Хрумват им най-различни идеи за работа, и двете “репетират” в новите си роли на работещи жени с ентусиазъм.
Ще ги видим ту в ролята на камериерки, ту като сервитьорки, или като начеващи певици, явили се на кастинг… Стигат дори до идеята за обир на банка. Докато накрая от само себе си възниква идеята да се пробват на… секс телефон. Финалът е изненадващ и доста оптимистичен. Човек никога не знае откъде ще се появи късметът му. Възможно е той да бъде съвсем простичък, но реален и достижим.
Актрисата Роси Русева, която съвсем наскоро представи своя проект “Изповед на една актриса”, се проявява в този спектакъл не само като силна комедийна актриса, но и като добър драматург.
Билети се продават в читалище “Просвета 1888”-Поморие