Набират се кандидатки за женски футбол в Поморие

Помориецът Диан Куцаров има идеята да създаде женски футбол в града, съобщава в отворено писмо до RadioMilena.com. Документите за учредяването на клуба, който се нарича „Дамски футболен клуб Поморие”, вече били пуснати до съответните институции.
„Аз ще бъда засега Президент на клуба, понеже сам си го учредявам с мои средства, но най-вече ще бъда треньор, защото това е моята специалност” , пише 35 год. професионален треньор.
В тази връзка Диан Куцаров набира желаещи деца, момичета и жени на възраст от 6 до 35 години от град Поморие, които ще бъдат включени в тренировъчния процес.

„В момента има  футболно първенство за девойки до 17 год. възраст и Държавно първенство за жени. Общо в двете възрастови групи отборите са 14, по 7 отбора в група, но са различни в цяла България. Много искам в Поморие да е осмият отбор в тези групи”, споделя Куцаров.
Ако желаете да се включите в инициативата на Диан Куцаров може да му се обадите на тел.: 0898 457828 или в новата страница в социалната мрежа Фейсбук – Дамски футболен клуб „Поморие”

4 Отзиви

  1. Браво,Дидо!Успех!!!!!!!!!!

  2. Но могат да се присъединят и момичета,които не са от Поморие.

  3. evala dido

  4. Дидо кърти мивки.