Община Поморие: Осигурете достъп на техниката за реализацията на велоалеята!

Във връзка с необходимостта от точкуване на трасето на валоалеята и други дейности свързани с реализацията на проекта е необходимо осигуряване на свободен достъп на техниката до тротоара. В тази връзка от Община Поморие умоляват гражданите да не паркират личните си автомобили, в работно време, по платното за движение от входа на Поморие от Бургас (от хотел „Сънсет Ризорт”)  до  Манастир „Свети Георги” , посока движението на автомобили към центъра на града, в периода от 07.06 до 11.06.2013 г.

От Община Поморие  предварително благодарят и се извиняват за причиненото неудобство, както и за съдействие към работещите по проекта за изграждане на велоалея в Поморие.

68 Отзиви

  1. Малоумник

    Mалоумника който измисли тази глупост да се застреля веднага за да спре да тормози Поморийци! Всички във властта сте глупаци ако позволите да се отнеме от пътното платно за да се направи вело алея. Кмете много грешки станаха. Време е да си ходиш.

  2. A kakvo stana s izgrajdaneto na kragovoto krastovishte pred manastira?
    Zashto ne razshirihte ulica Solna s 4 lenti da e po cqlata i daljina i ne napravite s 4 lenti traseto pred Sunset Resort!Tam nqma i otbivka za prestroqvane za Sunset resort!Pomislete tezi neshta!!!!!!!Stiga gluposti!

  3. Поредната глупост, за която кмета и заместниците му са взели комисионна от софийската фирма, която им предлага тези глупости. Защо нямаше обществено обсъждане на проекта, да видим тогава колко хора щяха да са съгласни. Велоалеята ще просъществува колкото синята зона, само познайте за чия сметка ще бъде. Навсякъде хората гледат да разширяват улиците, но нашите малоумници гледат да не си изпуснат комисионните, без да ги е грижа за града. Същата глупост е и кръговото кръстовище, което реално ще образува задръстване, защото е него двете ленти от улица Княз Борис I се вливат в една. В момента по мое мнение съществуващото кръстовище е добре работещо.

    • Saglasen sam s teb,4e trqbva da se razshirqvat, a ne da se stesnqvat ulicite!
      Pred manastira moje da se postavi svetofar!
      Ne sam saglasen,4e segashnoto krastovishte e dobro,za6toto se 4aka mnogo otkam ulica Manastirska,a sashto taka pri dujd,stavat golemi navodneniq!
      A inache veloalei v Pomorie trqbva da ima!

  4. Така още повече ще изгонят туристите от "квартала".Защо не я направят тази велоалея на тротоара?Живущите от страната на велоалеята къде ще си паркират колите, то и без това няма паркинг в квартала.Предлагам КМЕТА да дойде да живее в квартала, от страната на велоалеята та да го видим къде ще си паркира колата и как ще си разтоворва багажа.

    • Как да няма паркинг в квартала? Аз всеки ден минавам покрай него. Има не повече от две три коли. Крайно време беше да се изгради велоалеята. На мен специално от преди четири мандата ми я обещаваха. Аз живея в града и работя в квартала. През по-голямата част от годината съм на велосипеда – и на разходка и на работа. Не минават ден-два и в огледалото на велосипеда виждам с "невижданата" за голфовете 120 км/ч прибливаща и връхлитаща гонка зад мен. Сега ако няма как да се изпреварват няма и да се дерат така. Моето тричленно семейство има три коли и четири велосипеда. Сега всички ще са равноправни. Браво г-н Алексиев, че до сега не си ни излъгал. Продължавай все така с действията си да запушваш устите на анонимните драскачи.

  5. Велоалея трябва да има, но не беше най-наложащата за момента. Когато се направи връзката м/у града-квартала покрай морето, може би там й беше и нейното място. Отностно кръстовището, според мен също за момента работи добре. Единствено сезона да има малък проблем. Но колко е този сезон при нас? Там в най-напечените моменти не съм чакала повече от 2 минути , даже е много. Според мен има по-сериозен проблем на изхода на Поморие, посока Варна.

  6. Опс….посока Бургас изках да кажа….изхода при Холандското.

  7. Запознат

    до всички недоволни и по-специално "Поморийка" – първо велоалеята е точно на място в случая – има си достатъчно място , ако се спазва условието да се кара с 50 и да не се паркира на забранените за това места. Второ – да речем, че велоалеята беше на друго място – мислите ли , че щеше да се ползва реално – и без това и в момента се карат колела именно там , където се прави велоалеята , не забравяйте , че много поморийци си вършат работата с велосипедите , а не отиват просто ей така да спортуват."Поморийка" – а ти защо не погледнеш и от друга гледна точка – безопасността на колоездачите – при толкова много спрели коли на главен път колоездачите трябва да ги заобикалят от ляво , но водачите на мпс-та в същия момент също изпреварват – тогава какво става ? за тях удобно ли е ? всеки си гледа само от неговия ъгъл , а не мисли по-глобално , кви хора сте с толкова тесногръди не мога да разбера.. и какъв е смисъла от тези 4 ленти между града и квартала след като след лимонадения цех в посока центъра в дясно винаги е заето платното …по-добре да се направи вело алея и да се преместят всички спиращи там коли – ако трябва и на 100 м от къщите и блоковете ще паркирате – не е казано , че на всеки колата трябва да му е точно пред къщата, това е публична държавна собственост с изключение ако е платено парко място или пък си имате личен гараж!

    • анонимен

      Не разбрах кое е публична държавна собственост, но във всеки случай улицата е публична общинска собственост и е предназначена за обществено ползване. Колкото до смисъла от четирите ленти, той не е свързан с твоите представи за улица. Те са резултат на проектно решение,определящо пропускателна способност, клас , габарит и други характеристики на улицата като се отчитат и бъдещите тенденции. Улица "Княз Борис" трябва да осигури трафика- това е основната функция. Да и стесняваш платната за движение към днешна дата може да хрумне единствено на Иван Алексиев и някой от екипа му. Колкото до безопасността на колоездачите, те самите не се интересуват от нея. Карат където и както си искат, без да се съобразяват с каквито и да е правила за движение- особено нощно време. Да сте видели някъде глобен велосипедист?Аз не съм.Пешеходците създават допълнително хаос / все пак е жилищна зона /, защото също се движат и пресичат както им падне. Не съм виждал и глобен пешеходец.
      И така. В конкретния случа вместо да решим един въпрос, ще създадем по-голям конфликт. Спирането на автомобилите пред домовете / това е право на хората и не могат да бъдат лишени от него/ ,спиране на коли за зареждане на магазините, спиране на колите на сметоизвозването, на линейки и пожарни в случай на нужда,при вече стеснено платно за движение, ще породи единствено и само нови проблеми на трафика и съответно условия за ПТП.
      Права е nina, защото единственото правилно и безопасно място за велосипедистите е крайбрежната зона.Но нито един управник, след кмета Трухчев, не пожела да продължи изграждането на крайбрежния булевард. Защо ? Не знам? Може Алексиев да отговори на този въпрос.
      Но пък вертикалните гумени ограничители,чрез които ще се отделя лентата за движение на автомобилите от лентата на колоездачите са основание за добра комисионна. Защо не?

  8. Нямам нищо против велоалеята ,но това ще изгони и без това малкото туристи в квартала. Това не е стимулиращо за развитие на курорта , а напротив просто такъв няма да има. Нека всички живущи на ул. " Княз Борис " изразим своето НЕ на тази идея.

    • Yonka обясни ми на мен простата как точно велоалеята ще ти изгони туристите? Най-цивилизованите курорти печелят от велосипеди под наем защото за автомобили е забранено. Самата ти знаеш, че всички искат да стигнат до центъра и ако е летувал в квартала на следващата година е в стария град. Престанете да се оправдавате със сини зони и велоалеи а ми си намалете цените, че се оказва последните 3 години по-скъпо на село отколкото в града. Такситата пред холандското утре да напуснат велоалеята щото ще се глобяваме.

  9. KOCE PUSKAI KOMENTARITE PROTIV KMETA, PE….S

  10. Велоалеята на глупака Иван Алексиев е на място което не трябва да бъде.Ако изборите за кмет бяха сега Алексиев едва щеше да вземе 5-6 процента от кафадарите си и купени гласове.На такива на които ще им обещае парче от пая.

  11. Коцето от Радио Милена е един гъзолизец и продажник – защитава властта защото получава субсидия от нея. Единствено той не публикува материалите които му пратихме в Събота за строителството в почивните дни в Поморие. Всички други онлайн вестници в Бургас до които ги пратихме ги публикуваха. БТВ дойдоха на място да снимат и ги излъчиха по БТВ Репортерите.

    Видеата можете да видите тук: https://www.youtube.com/user/unikatbg123

    А за велоалеята много ми е интересно сега като се събере мръсотията покрай тротоара как ще минава почистващата машина да чисти?

  12. Тези от общината са голям смях. Вижте как всички коли в квартала и такситата пред Сънсет си спират върху гумените ограничители, а колоездачите си заобикалят колите и пак са на пътното платно.

    • Разширявайте пътните платна,а не ги стеснявайте!
      Какво стана с идеята за изграждане на паркинг до сградата на пожарната?

  13. По удачно е велоалеята да е край морето.Сега наистина ще станат още по-големи задръствания, то и сега лятно време е толкова шумно на тази улица.Представете си че трябва да слези от кола трудно подвижен възрастен човек, то тогава ще се получи задръстване.Всички живущите на ул.Княз Борис, от страната на велоалеята, ако им се наложи да си разтоварят по-обемист багаж или им се случи нещастие-погребение пак ще стане задръстване.
    Щом кмета е решил да прави велоалея с малко средства, защо не я направи вместо на улицата поне на тротоара, така ще избегне задръстванията?

    • Баба Тонка

      Алексиев да отиде в Бургас и да се поучи от съпартиеца си Николов къде се прави велоалея.Айде наш Иванчо калпазанчо да не се прави на много умен щот той си е простичък за съжаление!

  14. gospoda gei-berasti

    NAI TAPATA VELO ALEIA V CELIA SVIAT, KMETE KAK MOJE DA SE DOVERI6 NA TEZI GLUPACII-GAIDOV,VOINOV I DRUGITE KOITO PROKARAHA TAZI TAPA IDEIA. SEGA AKO IMA UBITI SA NA VA6ATA SAVEST GOSPODA UPRAVLIAVA6TI.

  15. Uvajaemi Sagrajdani! As sasto sam na mnenie ,che tazi veloaleia e Pulna Glupost! Kato ideia e dobre,no mnogo neobmisleno ispalnenie! Nashite upravnici v Kmetstvoto, vsichki hodiat po chujbina, a dori jenata na Kmeta jivia izvestno vreme tam,ne sa li vidiali horata kak praviat veloalei,Sramota!?Vidiali li ste kak taka narechenata veloaleia,srestu Manastira se kachva na trotoara-pulen maitap?! Kade ima takova nesto veloaleiata da e posredata na trotoara?!-velosipedistite si prodaljavat po shoseto i ne im puka. Koi izmisli tazi tapotia?Peshehodcite niama kade da varviat.Eiii ,golemi maloumnici sme nie Balgarite,a za pomoriici niamam dumi,za upravnicite govoria! Mai nestata opirat do Komisionnite,ama pomislete purvo,prouchete,nauchete se kak se praviat tia nesta i togava si vzemete parichkite ,spokoini i spokoino si gi izharchete.No koi misli za obiknovennia Chovek,nikoi?!Ubeden sam,che gospodata ot Obstinata,ste imat golemi Problemi ,zaradi tazi,absoliutno neobmisleno napravena,i taka nerechena veloaleia! Tejko na jivustite po ,,Kniaz Boris I,,

  16. УВАЖАЕМИ ЖИВУЩИ НА УЛ.КНЯЗ БОРИС I,
    ДА СЕ ПИШЕ САМО В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО НЯМА ДА СТАНЕ НИЩО.ПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕТНЕМ ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНАТА, ДА ПОКАНИМ И МЕДИИТЕ И ДОКАТО НЕ Е ЗАВЪРШЕНА ВЕЛОАЛЕЯТА ДА ВЗЕМАТ ДА Я ДЕМОНТИРАТ.

    • Можете да последвате примера на Турция за това как се прави протест:)

  17. мда , наистина велоалея съм виждал в левия или десния край на тротоара, но по средата – не. А иначе мързеливците от обществен ред искам малко да се размърдат и да почнат да следят за спазването на забраната за строителство че ще ми писне много скоро

    • анонимен

      Не могат да се размърдат, защото кметът отмени тази забрана.

  18. За да има велоалея е нужна изградена инфраструктура, която да не се подменя всяка година (а се прави защото всички Вие и аз скъпи мои си плащаме данъци, но се чудим от къде впоследствие ни идва?!).
    За да има велоалея, на която децата ни да карат колелата си без да се притесняват от изнервени, нескопосани и т.н. шофьорчета, е нужно да има работеща полиция, защото без правила ще постигнем само едно, разруха за всички!!!
    Ревете като пред умиране, а иначе гласувате мълчаливо или гласно за тях и не "приемате" промяната, за която иначе бленувате да Ви се случи!!!

  19. анонимен

    Кметът по най-бързия начина да задължи велосипедистите да ползват изградената велоалея, , защото продължават да се движат където си искат-по двойки и по тройки.В противен случай ще си помисля, че всичките харчове са заради едните комисионни.
    Полиция в тоя град няма ли,да погледне кой къде и как спира и паркира?

    • Полиция няма-знаците тотално не се спазват-пример-ул."В.Търново" и "Солна"-ако там застане полицай само от глоби ще изкара заплатата на цялата полиция!!!!

  20. анонимен

    Някой знае ли дали за тази велоалея има изготвен и одобрен проект със строително разрешение.Това което видях публикувано е само една организация на движението. Ако общинските „специалисти” казват на това проект- много жалко за тях. Да вземат да се вдигнат до община Бургас и да погледнат техните проекти и също да видят, че проектираните велоалеи са част от одобрената схема на велосипедното движение. От друга страна, ако приеме, че това е”проектът” излиза, че проектантите и строителите на велоалеята са едно и също лице, което е в нарушение на чл. 7 ал.9 от Закона за камарите на архитектите и инженерите в инвестиционното проектиране. А съгласно изискванията на чл. 23 ал.2 от наредба 2 за планиране и проектиране на комуникационно-транспортните системи на урбанизираните територии велоалеята трябва да е пространствено отделена от първостепенната улична мрежа.

  21. GEI-BERASTI SKORO STA4KITE ZAPO4VAT

    SKAPI SAGRAJDANI BADETE SPOKOINI-KMETA PAK VDIGA DANACITE, 6TE STROI VELO ALEIA I NA LUNATA AKO ISKA

  22. Светлозар

    По принцип съм ЗА изграждането на такива съоръжения,но това е най-тъпото изпълнение на велоалея което съм виждал ! Сега пътуващите между града и квартала ще трябва да спират и да изчакват завиващите наляво и дясно понеже няма как да ги заобиколят и ще става едно голямо мазало !

  23. KOMISIONI SE VZIMAT MEJDU BLOKOVETE

    MAZALOTO 6TE STANE MNOGO SKORO- NO V OB6TINATA. KATO ZAPO4NAT DA IZPLUVAT LAINATA NA GOSPODATA

  24. KMETA ZNAE6E KAKVO GO O4AKVA-6000000 DALGOVE. TAKA 4E DA NE SE OPLAKVA. DINIATA SI E NEGOVA

    HORA NE PI6ETE LO6O ZA KMETA, 6TE VZEME DA VDIGNE KRAVNO. I POSLE PAK 6TE NI PLA6E SAS ZLATANOV. KRU6ATA NE PADA PO DALE4E OT DARVOTO(BORISOV)

  25. ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!

  26. анонимен

    ами нека да не могат да изпреварват сега – по-добре , защото абсолютно никой не спазва ограничението от 50 км/ч , между града и квартала почти всеки кара поне с 70-80 , нека сега да ги видя …. само тарикати се навъдиха , че и пресвяткат да се прибера в дясно – защото карам бавно – тоест с разрешените 50, пълно с келеши в този град!

    • Старкрафт

      Ти виж какви пачове си правят на светофара след 8 часа. Къде са полицията и КАТ???

      • анонимен

        Не се занимават с такива работи , прав си за светофара – забелязвам , че никой не спазва знак стоп , аз ако идвам от към енергото (по новоасфалтирания път) в посока общината съм с предимство , би трябвало дори да не намаля , но винаги намалям , тъй като този стоп никой не го спазва и не мога да разбера защо… ( всичко това се отнася в неработещ режим на светофара! ) Имам усещането , че някои хора от Поморие не са излизали – за какво ги имат тези коли изобщо , много ми е смешно оправданието " ние поморийци така сме свикнали" – ми ако караш само в Поморие за какво я имаш колата … не вярвах , че има хора , които имат коли и книжки отдавна и не могат да се оправят при ляв завой на зелен сигнал на светофара (тоест да изчакаш насреща идващия или надясно завиващия независимо от зеления сигнал) , но и това видях и се питам тези хора дали са излизали от Поморие изобщо някога…както и тъпи пешеходци , които като им свети зелено правят физиономии ако видят че си потеглил (защото изобщо не им минава през плиткия мозък , че и на мен ми свети зелено в същото време) – ситуацията е без коментар направо, но тук вина няма кмета специално за това , просто явно ние не сме дорасли за някои неща , присъщи за един малко по-голям град, а полицията къде е в случая не знам…

        • Сракрафт

          Аз ти говоря за рейсърски изпълнения от типа – колата поднесе, извинявай, че бутнах майката с детето или карах със 100 и малко намазах гумите с кайма без да искам.

          Строг и незабавен контрол трябва на това място!

          Ако кмета и сивите униформени мишки четат да вземат под внимание.

          • анонимен

            e, аз лично не съм виждал чак такива изпълнения , ама ако има .. не знам къде спят "служителите на реда"

  27. Tova liato Pomorie 6te stane sas po golemi zadrastvania ot SL.BRIAG. 4ESTITO NA POMORIICI

  28. Davaite si ostavkite

    Vreme e da si hodite, vsichki razbrahme Che ne stavate.

  29. NqmaZnachenie

    Аз предлагам новоасфалтирания път от светофара до 25-ти блок вечер да става Драг Рейсинг Писта поне да има къде да се гоним с колите няма само велоалей да праят тря и малко за автомобилните състезатели да мислят , а полицайте ще застават на 24 блок с радара и ще има надраги за най-високо измерена скорост.

  30. Пич от квартала.

    Целият проблем на живущите на княз борис е че спираха където си искаха я на пътя я на тротоара нито майки с колички нито пешеходец можеше да мине по тротоара. Нямало да има туристи, ами то си има това че искат да им предлагат да спират пред квартирата е едно на ръка. Има паркинг на 50м от тях ама българщината е друго. Проблема е че сега хем синя зона хем вело алея и някой го мързи да ходи 50 м до паркинга. Я вижте за 2 години как изглежда поморие и после говорете глупости. Това е ГРАД със селските разбирания да спираш на пътя с каруцата пред къщи там , не в градски условия. А за състезателите с гонките разбирам да с астон или порше да показват шофиорски умения а не с голфа и опелчето….

    • До сега само "Пич от квартала" се изказа смислено точно по темата , браво !
      П.С До администрацията на сайта – трябва да сложите вотинг система на мнениеята и тогава ще разберете настроенията на гражданите.

  31. към "Пич от квартала" не е вярно, че се е спирало по тротоара. А относно паркинга, който бил на 50 метра е за тези които са около манастира, а за живущите в началото, например около магазин "Аралия" , къде да спират, а и сега с тези колчета, дори в гараж не може да се вкара кола.

  32. Освен сина зона, велоалея, на Княз Борис остава да направят и алея за каруци…

  33. Кметът да вземе да оправи тази велоалея!
    Златанов сложи едни цветни плочки на тротоара от Сънсет резорт до Феста Поморие Ризорт и смяташе,че това е велоалея…Сега Иван Алексиев я прокара точно през средата на тротоара.Безобразие…Освен това се стесни значително пътното платно!
    Незабавно направете пътя пред Сънсет ризорт с 4 ленти!!!!!!!!!!!!!

  34. Пич от квартала.

    Айде айде до детската градина не се ли спира на тротоара ….. Или до железариата . Относно колчетата като има гараж се оставя място за гаража . И ги сложиха защото АНОНИМНИ ТАРИКАТИ прескачаха с колите и пак спираха отгоре на алеята . Дори и 100 м или 150 не мисля че е кой знае колко далеч да си паркираш колата . И аз живея в района и. Имам къща и двор и гараж и си спирам в гажа като и аз имам колчета и са точно разположени за да мога спирам джипа си в гаража . Това че някой не си е обособил гаража или няма средства и му е по лесно да е пътното платно си е негов проблем не на кмета или другите граждани. И такива анонимни изказвания са на хора които от поморие или българия не са излизали да видят как цивилизованите хора са устроели градовете си . Именно защото кметицата е строхотно свястна и беше в чужбина,както и аз и много други помориици имаме по-добра " видимост" на това как да изглежда образцовия град.

    • Пич от квартала….
      Като е била в чужбина питай я къде видя такава вело алея.Голямо взимане на комисионни , нямат наяване тия наши управници.

    • Kakva кметица? Нали в Поморие кметът е мъж?

    • Като е живяла Кметицата в чужбина ,ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА ИМ КАЖЕ НА ВСИЧКИ ОКОЛО КМЕТА,НА ЗАМ.КМЕТА ПО ТУРИЗМА,НАЙ-ВЕЧЕ НА ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ ЧЕ ТАМ В ЧУЖБИНА СЕ СПАЗВАТ ЗАПОВЕДИТЕ.ЗАЩО В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА ОЩЕ СЕ ЧУКА И СТРОИ?ДО ПАНСИОНАТА ИМАМЕ ХОТЕЛИ.ДАВАМЕ ПОД НАЕМ И НАШИТЕ ЛЕТОВНИЦИ -ТОЧНО ОТ ЧУЖБИНА СА ИЗУМЕНИ КАК Е ВЪЗМОЖНО В АКТИВЕН ЛЕТЕН СЕЗОН ДА СЕ РАЗРЕШАВА?ТОЧНО ЧУЖДЕНЦИТЕ СА ВЪЗМУТЕНИ.ОТ ТАМ МИНАВА ЦЕЛИЯ ГРАД ,ИМА ПАЗАР,ВСИЧКИ ГЛЕДАТ МАГАРИИТЕ!А УЛИЦАТА,ДЕТО Я ПАВИРАТ ПРЕД ХОТЕЛ ЗЕВС? БЕЗОБРАЗИЯ!

  35. Така е щото няма опозиция

    Проект – Комисионна, Проект – Комисионна, Проект – Комисионна …
    Така вървят нещата в нашият град.

    Ако управляващите бяха малко по-умни хем щяха да си прибират комисионната хем и народа щеше да е доволен.

    Не мога да разбера как все глупаци ни се падат. А тя опозицията е същата… сега нищо не казва, само мълчи, стои и гледа. Не мога да разбера изобщо, че в Поморие има някаква опозиция. Иначе като дойдат избори почва пропагандата и обещанията…

  36. vsi4ki jurnalisti sa plateni podrajnici na ob6tinata

    DNES IMA6E PROTEST SRE6TU NEZAKONNO STROITELSTVO OT STRANA NA OB6TINA POMORIE. PALNO INFORMACIONO ZATAMNENIE.

    https://news.burgas24.bg/438963.html

  37. Pomoriecaaaaaa

    aide aide sas tezi selski razbiraniq.. vijte grada kak izglejda i posle govorete protiv kmeta … tvarde mnogo selqni stanaha v pomorie che ki razbirachi hodete si na selo i na erkech i ne govorete gluposti. prodadohte po 2 nivi i hop stanali pomoriici q s apartament q s malka kashta … are stiga gluposti

  38. Еркечлията

    Поморие е пълно със селяндури и олигофрени. Туристи нямало да има, няма да могат да карат с 200 и да изпреварват, няма да паркират. Глупости! И с това ще свикнете!

    • турист

      Имало ли е обществено обсъждане на тази въпросна глупава идея за изграждане на велоалея в този й вид?

    • групово

      pylno e s erkechlii

  39. турист

    Тази година дойдох в любимия ми курорт Поморие и какво да видя-ужасно изградена велоалея, която стеснява пътя доста (срещу Пени маркет до 15 блок).За смях е тази велоалея!Махнете я!Качете я на тротоара,както е в други градове(напр. в Бургас)!
    Освен това на плажа отидох да играя волейбол,а има такса от 50лв на час.Тези са се побъркали!Нощният живот за поредна година липсва!!!
    Оправете посочените по-горе неща,за да има туристи в този град!

    • Дон Корлеоне

      …..от догодина ще дават по едно колело или скутерче на впода на Поморие и ще джиткаш цял ден с тях кеф ти плаж,кеф дискотека "Трите тека"!Но най-важно е намазването!Ето Алексиев ще намаже от велоалеята нали неговите скутерчета джиткат по нея!А ти иди се намажи с поморийска мазна кал….може и за нея да ти поискат след време 50 лева….и така в Поморие нищо ново под слънцето за последните години!Всеки дошъл на власт и грабнал кокала оправя родата си до девето коляно за сметка на отрудения помориец!Ето Грухчев,Стоянджовия,Щерев,Златанов и сега и Алексиев си оправиха и оправят дереджето си!Тази година то не бяха скоби,не бяха паяци и то бе абсурда на беззаконията в нази страна на абсурдите!

  40. Онзи ден ми се наложи да се движа зад една каручка-няма как да я изпреваря предвид стеснението на пътя от ужасно изградената на пътното платно велоалея.Стана едно задръстване,да не ви говоря…
    Не знам как ще се почиства този път от снега.Нескопосано осъществената прекрасна идея за велоалея ще пречи.

  41. От "Градим Поморие" логото на кмета стана "Рушим Поморие"!

    • СТАВАМ САМО ЗА БАНИЧАР

      От ГРАДИМ ПОМОРИЕ логото на кмета стана ГРАБИМ ПОМОРИЕ. РАЗПРОДАДОХА НАД 120 ОБЩИНСКИ ИМОТА

  42. Доста нескопосани неща прави кметът-велоалеята, синята зона, а сега и смешния пазар-твърде малак е и двама търговци делят една сергия.Срам ме е,че съм помориец!

  43. джугашвили

    Вярно ли, че ще разпродават парцела предвиден за парк в Малкото езеро?

    • СЛЕД МОЙТО УПРАВЛЕНИЕ-ПОТОП. ИВ.АЛ

      Не няма да го продават парцела за парка.Продадоха парцела за спортни площадки-във петък беше търга.Сега имат 5 000 000 за усвояване.

      • джугашвили

        Чолева, де си ма? Това ли ще е спортната база на града ни – заключено игрище пред Манц и откраднат стадион от Събев и гнусните му подлоги.

        • Анонимен

          Нали уж се обещаваше спортна зала по борба,многофункционална спортна зала, игрища с осветление?Останахме с един кирлив стадион…