Община Поморие с награда „Иновативна СПА дестинация на България”

По време на първия Годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм /БСБСПА/в Хисаря, се състоя официалната церемония по връчване на наградите за иновации на асоциацията. През месец март деветчленно жури с представители на БСБСПА отличи Община Поморие с наградата „Иновативна СПА дестинация на България”. Тя беше връчена на заместник-кмета Илия Джингов от кмета на община Хисаря инж. Пенка Ганева, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие.

За първи път тази година БСБСПА връчва своите награди за иновации в областта на медикъл СПА и СПА туризма, за да отличи нови технологии и продукти, креативни идеи и постижения. Категориите са избрани така, че бъдат отражение на развитието на СПА бизнеса в България.

Балнеохотел Поморие беше отличен с награди в две категории – „Иновативен медикъл СПА хотел” и „Иновативна комплексна СПА програма с натурални български продукти „Съкровищата на България”.

Победителите получиха правото да кандидатстват за наградите на Европейската СПА асоциация/ЕСПА/, където в шест категории България взе четири отличия. Сред наградените отново е Община Поморие, която получи приза „Иновативна СПА дестинация на Европа”. Наградата бе връчена на кмета Иван Алексиев по време на 19-ия годишен конгрес на ЕСПА в Дания.

 

3 Отзиви

  1. Общината да вземат мерки с бездомните и домашни кучета. Булеварда край морето има вид на тоалетна на кучета. След някой ден хората започват да ползват каменните пейки за плаж а картина около тях е грозна и отблъскваща. Нямаме нищо против но всеки който има куче трябва да почиства мръсотиите им. Има вече туристи които се възмущават от гледката. Общината полагат грижи за озеленяване и чистотата в тази част на града и е недопустимо недобросъвестни хора да не оценят това.

  2. Общинска полиция не да се вживяват в ролята на полицаи от ФБР а да глобява или да раздава торбички за кучешко ако!!!

    • несъгласие

      Айде, бе! Щяли да глобяват и да раздават торбички! Цял мандат никаква не я свършиха, най-добре за тия потрошени от НАШИТЕ пари, направо да вдигат акото!