Откриват боксовата зала в Спортния център на Поморие

Боксовата зала в новия Спортен център на Поморие отваря врати на 26 януари 2015 г. Тренировките ще се провеждат всеки делничен ден от 16:30 часа, с треньор Константин Арбов. Залата се намира на ул. „Солна” № 15 /сградата на бившия Медицински пансионат/ и е изцяло оборудвана със средства по капиталовата програма на Община Поморие с необходимите за спорта боксови чували, чучела и професионален боксов ринг.

Основната дейност на Спортния център е развитието на детско-юношеския спорт, но в залата за бокс ще могат да тренират всички любители на зрелищния спорт, без ограничения във възрастта.

За повече информация и записвания: тел.: 0898 48 19 56 .

2 Отзиви

  1. заинтересован

    Превърнете пансионата в истински спортен център като изнесете Бюрото по труда и Социално подпомагане от сградата и развиете там и други спортове, като напр. спортно катерене, фехтовка, културизъм, канадска борба и пр. сложете и един голям надпис на сградата, че това е Спортен център и оправете фасадите, облагостроете района наоколо и махнете смешните метални колове на улицата-продължение на ул. "Цар Петър", защото се създава затруднение при шофиране предвид факта, че там точно ул. "Солна" е еднопосочна!

  2. "Пансионата" не е бил, няма да е и никога няма да бъде спортен център.