Пиян руснак ударил с юмрук граничар на летището

Пиян руски гражданин руски гражданин, притежател на жилище в Поморие, създал проблеми в самолет, излитащ по направление Бургас – Москва, съобщиха от пресцентъра на полицията.

При завръщане в Москва, на 27.10, руският гражданин се напил и създал проблеми в самолета непосредствено преди излитането. Затова е изведен от самолета от служители на Гранично полицейско управление “Летище – Бургас” към терминал “Пристигащи”. При излизане от терминала, в близост до рентгена за проверка на багажи на пристигащи пътници, А.Б. станал агресивен и нанесъл юмручен удар в лицето на единия от граничните служители . Руснакът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо досъдебно производство.

3 Отзиви

  1. тъп бумен

    Тъпия бушмен нещо се е объркал.Помислил че е кацнал в Африка.И че може да си прави пиянските изцепки.Много са тъпи тези бушмени.Купил си едно мизерно апартаментче в едно градче от селски тип и си помислил че е Джон Триволта на Ривиерата.Ха ха голям смях….тъпанари.Айде чукалата и в Сибир.Нещастници.

    • Ти си идиот …не руснака

      • товарищ идиот

        Васил ли си какъв си не знам но,че си идиот е явно.Заради руснаците продадохте всичко.Стойте си в бетонната джунгла и чакайте развитие….няма скоро да го дочакате.