Посланикът на Република Южна Корея посети Поморие

Кметът на община Поморие Иван Алексиев се срещна с посланика на Република Южна Корея у нас Н.Пр. Шин Менго, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие.

На срещата, на която присъстваха заместник кметовете Янчо Илиев, Илия Джингов и секретарят на общината Тони Митев, бяха обсъдени бизнес отношенията между двете страни и възможностите за инвестиции в региона, в областта на туризма и балнеологията.

Кметът запозна дипломата с културно –историческото наследство на общината и за възможностите за съвместно сътрудничество. Специален интерес посланикът прояви към най-голямото богатство на Поморие – Поморийското солено езеро.

След посещението си в общинска администрация, негово превъзходителство Шин Менгхо посети Гранд Хотел Поморие, където се запозна с базата и предлаганите там услуги.

 

3 Отзиви

  1. "Бизнес е съвкупност от дейности с цел задоволяване на потребност" -е, извинявайте ама чия потребност задоволяват гореизброените заместник кметове Янчо Илиев, Илия Джингов и секретарят на общината Тони Митев ???? малко цинично звучи, не мислите ли? Къде се предеставителите на бизнеса от поморие? С тези ли $ бизнесмени $ се обсъждат възможните инвестиции? Разсмяхте ме!

    • Бил Гейтс

      Те най големите" бизнесмени" вече са Общинарите.

  2. Няма бизнес, няма пари...

    Км€т€, Км€т€, тия бизнесмени си ги дръж по стаите! Или ги пускай на пазара да разработят продажбата на зеленчуци на новия пазар…..оня дето ти е незаконен