Презентация на проектното предложение за стария кей в Поморие

Както вече ви съобщихме старият кей в Поморие ще бъде изцяло реновиран с европейски средства. Община Поморие кандидатства по Местна стратегия за развитие на МИРГ „Поморие-Несебър” по мярка 2.1. „Подкрепа за инфраструктура и услуги, свързани с малките рибарски стопанства и туризма, в полза на малки рибарски общности” по Оперативна програма за развитие на сектор “Рибарство” на Република България, финансирана от Европейския фонд за рибарство за Програмен период 2007 – 2013 г.

Проектното предложение предвижда саниране, рехабилитация и реновиране на кея. След одобрение на проекта финансирането ще се осигури напълно от Европейския фонд за рибарство без задължение за дофинасиране от страна на общината, а ремонтните дейности по мостика ще приключат в рамките на една година. В тази връзка от общината ни предоставиха презентацията на проектното предложение, която може да видите тук:

Изтегли като файл (PDF, 3.76MB)

2 Отзиви

  1. Ами ако кандидатурата не се одобри ?! Как ще бъде финансиран с такива средства ?

  2. NE VIJDAM KAKVO OBSHTO IMA TOZI PROEKT S OPERATIVNATA PROGRAMA ZA RAZVITIE NA SEKTOR,,RIBARSTVO"! OT KAKVA POLZA SHTE E TAZI REHABILITACIA ZA POMORIISKITE RIBARI? I KOYA SHTE E FIRMATA KOYATO SHTE IZVURSHVA STROITELNITE OPERACII PO REHABILITACIYATA NA KEYA…?